Καλοκαίρι …Πάμε Perfect U!


Καλοκαίρι …Πάμε Perfect U!

4 προϊόντα που θα σου χρειαστούν

Sun protection lotion SPF 10 - 20 - 25 – 30
Αδιάβροχη αντηλιακή λοσιόν που προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVΒ και αποτρέπει τα ηλιακά εγκαύματα. Η βιταμίνη Ε που περιλαμβάνει, ενυδατώνει το δέρμα και προλαβαίνει την πρόωρη γήρανση. Η σειρά διαθέτει ποικιλία από δείκτες αντηλιακής προστασίας (SPF).


SOS Aftersun lotion
Λοσιόν που εφαρμόζεται στο δέρμα μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Χάρη στη σύσταση με D-panthenol παρέχει άμεση ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, δροσίζει ευχάριστα και βοηθά στην επούλωση. Η βιταμίνη Ε μαζί με την αλλαντοΐνη απαλύνει αποτελεσματικά και αναγεννά την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα.


Tanning activator – TURBO ACTIVATOR
Πρωτοποριακή φόρμουλα που βοηθά στην απόκτηση ομοιόμορφου μαυρίσματος. Χάρη στη σύνθεσή της με βούτυρο κακάου εξασφαλίζει στο δέρμα σοκολατί και αισθησιακό μαύρισμα. Η βιταμίνη Ε που περιλαμβάνει ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Η αλλαντοΐνη που περιέχει απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα.


Sun protection lotion SPF 50 for face and neckline
Αδιάβροχη αντηλιακή λοσιόν για πρόσωπο και λαιμό που εξασφαλίζει μέγιστη προστασία από τις αρνητικές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UVA και UVΒ. Αποτρέπει τα ηλιακά εγκαύματα και η πρωτοποριακή της σύνθεση ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα.

Διατίθενται στα καταστήματα Perfect U σε Λάρνακα και Λευκωσία εντός των καταστημάτων Kleima, στη Λεμεσό στη Λεωφ. Ανεξαρτησίας 42 και στο Παραλίμνι στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου 28. Τηλ. 77 772 203

Tags perfect u, αντηλιακο, after sun


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9636 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3582 s // Total time: 3.3218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X