Γνωστός ηθοποιός: "Κινδύνεψα να κόψω το πέος μου..."


Γνωστός ηθοποιός: "Κινδύνεψα να κόψω το πέος μου..."

Σοκαριστική αποκάλυψη...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο χουλιγουντιανός σταρ, στο "Graham Norton Show" μεταξύ άλλων αποκάλυψε, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα της ταινίας "The Wolverine", σε σημείο που κινδύνεψε να τραυματιστεί σοβαρά ενώ έτρεχε γυμνός στο δρόμο φορώντας τα μεταλλικά νύχια του ήρωα που υποδυόταν.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Ηugh Jackman: "Την πρώτη μέρα που χρειάστηκε να τρέξω γυμνός για μια σκηνή του 'Wolverine' ένοιωσα μια ισχυρή αίσθηση ελευθερίας. Δεν ήταν και τόσο άσχημη εμπειρία! Θυμάμαι όμως ακόμα τη στιγμή που βρισκόμουν σε μια μεγάλη άδεια λεωφόρο κατά τη διάρκεια της νύχτας".

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι είχε ζητήσει στην παραγωγή να κλείσει του δρόμους για να μην τον βλέπει ο κόσμος γυμνό και αισθάνεται αμήχανα και συμπλήρωσε: "O χαρακτήρας που υποδύομαι ήταν υποτίθεται τραυματισμένος και αιμορραγούσε όταν έπρεπε να τρέξω. Άρχισα λοιπόν το τρέξιμο και φτάνοντας στη γωνία του τετραγώνου βρέθηκα μπροστά στις γυναίκες που εργάζονταν για την ταινία".

Τέλος ανέφερε και το πόσο άβολα ένιωθε κατά τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά και τον παρολίγο τραυματισμό του "Αισθάνθηκα σαν στριπτιζέζ, το μόνο που έλειπε ήταν να μου πετάνε χαρτονομίσματα… Ασυναίσθητα έβαλα τα χέρια μου μπροστά να καλύψω την γύμνια μου, ξεχνώντας τα μεταλλικά νύχια που φορούσα! Πραγματικά κινδύνεψα να κόψω το πέος μου αλλά τελικά δεν υπήρξε ατύχημα".

Tags Hugh Jackman, The Wolverine, διασημοι, hollywood, χολιγουντ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4802 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6058 s // Total time: 3.0860 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X