Νέα φυσικά προϊόντα Aroxol


Νέα φυσικά προϊόντα Aroxol

Η ΕΥΡΗΚΑ παρουσιάζει το AROXOL EARTH CHOICE LIQUID REFILL 60 ΝΥΧΤΕΣ & AROXOL ΜΥΓΟΠΑΓΙΔΕΣ (Rolls & Sticker traps).

Το νέο AROXOL E.C LIQUID REFILL περιέχει φυσικές πυρεθρίνες, ένα μείγμα ελαίων που προέρχονται από ένα είδος χρυσάνθεμου της Κένυας, το οποίο καταπολεμά άμεσα και απωθεί ιπτάμενα έντομα. Οι φυσικές πυρεθρίνες είναι πιο φιλικές τόσο για τον άνθρωπο, όσο και για το περιβάλλον. Το AROXOL EARTH CHOICE LIQUID REFILL 60 ΝΥΧΤΕΣ είναι μοναδικό στην κυπριακή αγορά!

Οι μυγοπαγίδες AROXOL (Sticker Traps) για παράθυρα είναι έγχρωμες αυτοκόλλητες πλαστικές ταινίες επικαλυμμένες με φυσική κόλλα οι οποίες τοποθετούνται απευθείας στο παράθυρο. Τα χρώματα και οι αντιθέσεις τους, προσελκύουν τις μύγες στη κολλώδη επιφάνεια της παγίδας όπου παγιδεύονται.

Οι μυγοπαγίδες AROXOL (Roll Traps) με φυσική κόλλα είναι χάρτινα ρολά που ανοίγουν σε ελικοειδές σχήμα. Εμποτισμένες με κόλλα από φυσικά συστατικά. Μπορούν  εύκολα  να κρεμαστούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, προσελκύοντας τις μύγες στην κολλώδη επιφάνεια, όπου και παγιδεύονται,  κρατώντας υπό έλεγχο το ενοχλητικό πρόβλημα με τις μύγες στο σπίτι σας.

Τα νέα προϊόντα AROXOL είναι ένα ακόμη δείγμα της συστηματικής προσπάθειας της ΕΥΡΗΚΑ για την ανάπτυξη πιο φυσικών λύσεων, που καλύπτουν με υψηλή ποιότητα τις καθημερινές μας ανάγκες, αλλά παράλληλα σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Tags Aroxol, κουνούπια, Σπιτι, μυγοπαγιδες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7958 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3942 s // Total time: 2.1900 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X