Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα σε μόνο 10 ημέρες!


Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα σε μόνο 10 ημέρες!

Μάθετε πως θα το επιτύχετε αυτό... 

FIRM ∙ CORRECTOR

Ήρθε η στιγμή να πάρουμε σοβαρά το δέρμα μας: γιατί ο χρόνος δεν είναι πολύ "ελαστικός" μαζί του. Η Biotherm θα ταράξει τα νερά στην κατηγορία σύσφιξης του σώματος με την παρουσίαση του Firm Corrector, μιας κρέμας επανασύσφιξης, για πιο σφριγηλό, πιο ελαστικό και πιο τονωμένο δέρμα. Το εκχύλισμα L. Ochroleuca συμβάλλει στην αναδημιουργία της σφριγηλότητας μέσα στο δέρμα, βοηθώντας το να διατηρεί την ακεραιότητα του κυρίως δέρματος καθώς ενισχύει τη σύνθεση τριών βασικών συστατικών, τα οποία είναι απολύτως αναγκαία για τη διατήρηση της δομής, της σφριγηλότητας και της πυκνότητας του δέρματος. Με τη Firm Corrector, η επιδερμίδα αποκτά πιο τονωμένη και πιο σφριγηλή όψη με μεγαλύτερη ελαστικότητα σε μόλις 10 ημέρες.
ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ…ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ!


 

CELLULI LASERTM SIZE.CODE

Αψηφήστε γονίδια και ορμόνες… 10 ημέρες για επίπεδη κοιλιά! Καταπολεμήστε το τοπικό λίπος της περιοχής του στομάχου και μέσης, ανεξάρτητος της προέλευσης τους: Γενετική προδιάθεση ή από τον τρόπο ζωής. Η σύνθεση περιέχει 3 ενεργά συστατικά: καφεΐνη, ελαιο από σπόρο ροδιού και εκχύλισμα λωτού , όλα γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ενεργοποιώντας τη  πρωτεΐνη ΑΜΡΚ Adiposveltyl,  βελτιώνει την ικανότητα των αδρανών κυττάρων να ανταποκριθούν σε διέγερση, όμοια με αυτή μιας μέτριας σωματικής άσκησης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Σμίκρυνση όγκου: -150mm3
  • Μείωση σε εκατοστόμετρα: -0,7εκ. στη περιοχή της μέσης
  • Σύσφιξη: +27%

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Έως και -0,4 εκ. μέσα σε 10 ημέρες στον άνω μηρό.

CELLULI ERASER

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΨΗΣ "ΦΛΟΙΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ"

Το Celluli Eraser είναι το πρώτο προϊόν με δράση κατά της επανεμφάνισης και αποτελέσματα που διαρκούν ένα μήνα μετά την τελευταία εφαρμογή. Είστε έτοιμες να το δοκιμάσετε; Τα βασικά ενεργά συστατικά του Celluli Eraser είναι το εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών, που σε συνδυασμό με αγνή καφεΐνη, ενισχύει τη διάσπαση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τη δημιουργία νέων κυττάρων αποθήκευσης του λίπους. Ορατή μείωση της όψης "φλοιού πορτοκαλιού" κατά 26% σε 4 εβδομάδες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μετά από κλινικές δοκιμές σε 50 γυναίκες, τα αποτελέσματά του διαρκούν 1 μήνα μετά την τελευταία εφαρμογή (μετά από καθημερινή χρήση ενός μήνα).

 

Tags Ομορφια, κυτταρίτιδα, συσφιξη, Σώμα, cellular, body, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0974 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4676 s // Total time: 3.5650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X