Μαρίνα Λεμεσού: Άνοιξε τις πόρτες της


Μαρίνα Λεμεσού: Άνοιξε τις πόρτες της

Το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα έργο του νησιού, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό.

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τη Λεμεσό με τη λειτουργία των εστιατορίων και του χώρου στάθμευσης για 750 αυτοκίνητα στη Μαρίνα Λεμεσού. Τα καταστήματα, το spa και το γυμναστήριο αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους σταδιακά αυτό το μήνα.

Μετά την άφιξη των πρώτων ενοίκων και σκαφών αναψυχής, η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται πια όλο τον κόσμο, ντόπιους, τουρίστες και επισκέπτες, προσφέροντας τους μια γεύση του living on the sea, που θα ικανοποιήσει πλήρως όλες τις απαιτήσεις.

Περπατήστε μαζί μας κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου και απολαύστε τις δελεαστικές γεύσεις της ψαροταβέρνας Πυξίδα, του Wagamama, του TGI Friday’s, της Pizza Hut, του KFC, του Derlicious, του Caffé Nero, του Hobo Mediterraneo και του Marina Cool Bar. Αργότερα τον ίδιο μήνα θα ανοίξουν και το Crystal Marina Lounge του Breeze Group, το εστιατόριο του Χαρουπόμυλου, το Calma Café και το Yacht Club!

Απολαύστε το γεύμα και τον καφέ σας στη θάλασσα με φόντο την εντυπωσιακή θέα της Μαρίνας και της Μεσογείου και πάρτε μια γεύση του living on the sea!

Tags μαρινα λεμεσου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0207 s // Total time: 0.0210 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X