Φοιτητής παγιδεύτηκε σε γλυπτό γυναικείου κόλπου


Φοιτητής παγιδεύτηκε σε γλυπτό γυναικείου κόλπου

Σε χρονικό διάστημα 24 ωρών, την περασμένη εβδομάδα, δύο θεαματικές επιχειρήσεις διάσωσης διεξήχθησαν στη νότια Γερμανία.  

Και οι δύο αφορούσαν άνδρες που παγιδεύτηκαν σε σπήλαια τόσο ανθρώπινα όσο και φυσικά, και στις δύο όμως περιπτώσεις αρκετά μεγάλες ομάδες εργάστηκαν για την απελευθέρωσή τους. Αν όμως ο εξερευνητής Γιόχαν Γουεστχάουζερ αναμένεται σύντομα να πει στον κόσμο την ιστορία του για το πώς παγιδεύτηκε στο βαθύτερο σπήλαιο της Γερμανίας, ένας ανώνυμος Αμερικανός φοιτητής σίγουρα θα θέλει να αποσιωπήσει την δική του ιστορία.

Την Παρασκευή το απόγευμα, ένας Αμερικανός φοιτητής χρειάστηκε την επέμβαση 22 πυροσβεστών για τη διάσωσή του καθώς παγιδεύτηκε μέσα σε ένα γιγαντιαίο γλυπτό σε σχήμα γυναικείου κόλπου. Το έργο τέχνης Chacán-Pi (Κάνοντας έρωτα) του περιουβιανού καλλιτέχνη Fernando de la Jara, βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Tubingen για μικροβιολογία και ιολογία από το 2001 και είχε και στο παρελθόν, προσελκύσει νεαρούς «εξερευνητές».

Σύμφωνα με τον De la Jara, το 32 τόνων γλυπτό φτιαγμένο από κόκκινο μάρμαρο συμβολίζει την «πύλη προς τον κόσμο».

Όπως πάντως επιβεβαίωσε η αστυνομία, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να αναλάβουν τον ρόλο των μαιευτήρων προκειμένου να απελευθερώσουν τον φοιτητή.

Ο δήμαρχος του Tübingen δήλωσε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ότι πάλευε να φανταστεί πώς συνέβη το ατύχημα «ακόμη κι αν προσπαθούσε να εξετάσει και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις των εφήβων».

Tags γερμανια, νεαρος, κόλπος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6176 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3236 s // Total time: 2.9413 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X