Στα άκρα: Αυτό είναι το μοντέλο που κερδίζει χρήματα ως μοντέλο χεριών


Στα άκρα: Αυτό είναι το μοντέλο που κερδίζει χρήματα ως μοντέλο χεριών

Κανείς δεν έχει δει ως τώρα το πρόσωπο της και αυτό είναι κάτι που της αρέσει διότι προκαλεί μυστήριο στους θεατές

Η 37χρονη Nicki Donohoe, κερδίζει χρήματα κάνοντας το μοντέλο χεριών και ποδιών. Φωτογραφίζει δηλαδή μόνο τα άκρα της για διαφημίσεις και σχετικές καμπάνιες. Κανείς δεν έχει δει ως τώρα το πρόσωπο της και αυτό είναι κάτι που αρέσει στην Nicki διότι προκαλεί μυστήριο στους θεατές.

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, η Nicki είναι επαγγελματίας μοντέλο και παίρνει γύρω στις 500 λίρες για το επάγγελμα το οποίο κάνει. Οι εταιρίες αναζητούν τα άκρα της για κάθε ανάλογη διαφημιστική καμπάνια διότι κατέχει τα πιο περιποιημένα άκρα. Μάλιστα, τα προσέχει τόσο πολύ που όταν φεύγει από το σπίτι φοράει γάντια και ενυδατώνει τα χέρια και τα πόδια της τουλάχιστον δέκα φορές την ημέρα.Μέχρι το 2009 δούλευε ως make up artist και δήλωσε πως οι πελάτισσες της πως της έλεγαν: «Όλοι μου έλεγαν ότι είχα ωραία χέρια. Τώρα μπορώ να κερδίσω χρήματα από ένα μέρος του σώματος μου ως μοντέλο και είναι το πιο δύσκολο έργο της κάθε δουλειά που έχω κάνει ποτέ».

Και συνεχίζει τονίζοντας: «Φαίνεται γελοίο, αλλά αν εμφανιστούν κηλίδες θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα μου. Είμαι σαν εργάτης που φροντίζει τα εργαλεία του. Έχω μια ειδική λοσιόν αμυγδάλου και το αλάτι που χρησιμοποιώ για να φροντίζουν το δέρμα μου ενώ πάω στο γυμναστήριο για να φροντίσω τα πόδια μου. Είμαι πάντα πολύ προσεκτική. Αν κόψω το χέρι μου αυτό μπορεί να μου κοστίσει μια δουλειά», δήλωσε και τόνισε: «Ευτυχώς είμαι ευλογημένη με αρκετά ισχυρά νύχια, αλλά εγώ νομίζω ότι μια καλή διατροφή βοηθάει. Αν και ποτέ δεν έχω φάει κρέας ή ψάρι, έχω μια διατροφή πλούσια σε καρύδια και σαλάτα».

Tags Nicki Donohoe, μοντελο, χέρια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5975 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4752 s // Total time: 4.0727 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X