Στον "τρελό" κόσμο χρωμάτων της Essie!


Στον "τρελό" κόσμο χρωμάτων της Essie!

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή  έχει να κάνει με ισχυρές γυναίκες και δυναμικά χρώματα

Ενστικτώδες στυλ με έντονες, εμπνευσμένες από τη φύση αποχρώσεις που απελευθερώνουν πλήθος μεθυστικών συναισθημάτων. Έντονα χρώματα με άμεση, πρωτόγνωρη αίσθηση. Αποχρώσεις που απευθύνονται στην καρδιά και στοχεύουν κατευθείαν στο μυαλό!

Δυνατές. Έντονες. Στιλπνές. Με έμπνευση από γυναίκες που έχουν έμφυτη την αίσθηση της κομψότητας, αυτές οι έξι ακαταμάχητες αποχρώσεις ενισχύουν τη θερμή διάθεση του καλοκαιριού με φωτεινά, αισθησιακά χρώματα. Εδραίωσε τη δύναμη σου με υπέροχα χρώματα, τέλεια για ένα κοσμοπολίτικο σαφάρι ή για μια βόλτα στην άγρια πλευρά της ζωής. Με την ποικιλία χρωμάτων που προσφέρει αυτή η παλέτα, οι γυναίκες έχουν πολλές μοδάτες επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα σε μια αεικίνητη καθημερινότητα.

Τα animal prints υπάρχουν παντού και αυτή η συλλογή "παίζει" με τη διαχρονική, αισθησιακή τους εικόνα, δαμάζοντας την ατελείωτη αφθονία τους. Να γίνεις ένα με το πλήθος; Ποτέ. Αυτές οι αισθησιακές αποχρώσεις απογειώνουν τα ουδέτερα χρώματα και σας βοηθάνε να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει. Η πόλη μοιάζει με ζούγκλα – urban jungle. Γιατί να δείχνεις ταλαιπωρημένη όταν μπορείς να είσαι κομψή ακόμα και όταν η ζέστη είναι αβάσταχτη – haute in the heat; Φόρεσε ένα καλοκαιρινό φόρεμα που σε βοηθάει να παραμένεις δροσερή, ήρεμη , χωρίς φόβο – fierce, no fear. Πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ – ruffles & feathers – και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Φώναξε το σε όλους από παντού: το έντονο πορτοκαλί – roarrrrange – είναι το νέο μαύρο.

urban jungle – ακαταμάχητη απόχρωση αλαβάστρινης ορχιδέας.


fierce, no fear – έντονο cocoa mahogany.


roarrrrange –ασταμάτητο πορτοκαλί.


strut your stuff – εντυπωσιακό μπλε του κοβαλτίου.


ruffles & feathers – δυναμικό σμαραγδί.


haute in the heat – βαθύ ζεστό ροζ.

 

Tags μανικιουρ, βερνίκια, πετικιούρ, Ομορφια, Νυχια, μανό, beauty, nails. vernis


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0087 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3302 s // Total time: 2.3389 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X