5 συμβουλές για να έχεις τέλεια ψυχολογία στον γάμο σου


5 συμβουλές για να έχεις τέλεια ψυχολογία στον γάμο σου

Η μέρα του γάμου απαιτεί τέλεια και ανεβασμένη ψυχολογία! Γι\' αυτό ακολούθησε τις πιο κάτω συμβουλές!  

1.Να είσαι καλά οργανωμένη από την πρώτη στιγμή. Έχεις πάρα πολλά πράγματα να ετοιμάσεις πριν την μεγάλη μέρα και το μόνο που θα σε «σώσει» είναι η καλή οργάνωση. Μην περιμένεις να τακτοποιήσεις όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σου μία εβδομάδα πριν, αφού είναι σίγουρο πως θα αγχωθείς!

2.Δες τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Εμείς οι γυναίκες θέλουμε να τα έχουμε όλα στην εντέλεια και αυτό πιστεύουμε πως μπορούμε να το κατορθώσουμε μόνοι μας. Εμείς σου προτείνουμε να μην είσαι απόλυτη. Ζήτησε βοήθεια από τον σύντροφό σου και πάρε ιδέες απο τις φίλες σου και την οικογένεια, καθώς μπορεί να σου προτείνουν κάτι που δεν το είχες σκεφτεί.

3.Να είσαι δραστήρια. Τη μέρα του γάμου σου ξύπνησε με χαμόγελο, γυμνάσου, πάρε το πρωινό και άκουσε χαρούμενα τραγούδια. Ζήσε τη μέρα σου από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν!

4.Ζήσε τη στιγμή. Το να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σε κάνει να νιώθεις πιο χαρούμενη και «γεμάτη». Η περίοδος της προετοιμασίας μπορεί να είναι λίγο απαιτητική αλλά μόνο αν σου αρέσει αυτό που ζεις και δεν το βάζεις κάτω με την κάθε αναποδιά τότε θα χαρείς πραγματικά τον γάμο σου!

5.Επικεντρώσου στο μέλλον. Η ημέρα του γάμου σου είναι σημαντική αλλά πιο σημαντικό είναι το «απο εκεί και πέρα» με τον σύντροφό σου. Μην ξεχνάς τους λόγους που αποφάσισες να παντρευτείς και μη δίνεις μεγάλη σημασία στις μικρές λεπτομέρειες που φαίνεται να σε πιέζουν. Μην ξεχνάς πως η ημέρα του γάμου σου πρέπει να είναι γιορτή και όχι μια επιφανειακή εκδήλωση με μόνο σκοπό να ευχαριστηθούν οι καλεσμένοι.

Tags Γαμος, οργανωση, Νυφικο, ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, διαθεση, συμβουλές, ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ, χαμογελο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6171 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3507 s // Total time: 2.9679 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X