10 tips για να λάμψετε την ημέρα του γάμου σας


 10 tips για να λάμψετε την ημέρα του γάμου σας

Είναι η μέρα σας και το αξίζετε να είστε κούκλα  

1) Υποσχεθείτε στον εαυτό σας να γίνετε κούκλα! Είναι η μεγάλη σας μέρα! Σίγουρα θα θέλετε να φαίνεστε και να αισθάνεστε στα καλύτερά σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υγιείς και σε φόρμα τη μέρα του γάμου σας. Υιοθετήστε ένα εύκολο πρόγραμμα δράσης, που θα μπορέσετε να το ακολουθήσετε και αρχίστε να πραγματοποιείτε το όραμά σας!

2) Συμβιβαστείτε μ’ ένα λογικό χάσιμο βάρους. Τα περισσότερα προγράμματα δίαιτας αποτυγχάνουν, γιατί βάζουν απραγματοποίητους στόχους. Μπορείτε άφοβα να χάσετε μέχρι ένα κιλό την εβδομάδα, έτσι ώστε η απώλεια 8 κιλών σε 8 εβδομάδες να είναι εφικτή και χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις.

3) Κάντε γυμναστική για να είστε σε φόρμα. Η καθημερινή δεκάλεπτη άσκηση κάθε πρωί, είναι πολύ αποτελεσματική στην καταπολέμηση του άγχους σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα γιόγκα για μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Πάρτε μαζί και μια φίλη σας, γιατί έτσι θα παίρνετε δύναμη η μία από την άλλη.

4) Αποφύγετε τα πόσιμα αδυνατιστικά προϊόντα. Οι δίαιτες που συνδυάζονται με χάπια που καίνε το λίπος, μπορεί να αποβούν πολύ επικίνδυνες για την υγεία σας. Όσο για τα όργανα άσκησης που υπόσχονται θαύματα, δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Μπορείτε όμως να εμπιστευθείτε δερματολόγους ή ιατρικά κέντρα που χρησιμοποιούν εξειδικευμένα μηχανήματα για απώλεια βάρους, έτσι ώστε να μη θέσετε τον οργανισμό σας σε κίνδυνο.

5) Ενεργοποιηθείτε σε καθημερινή βάση. Ένα γρήγορο περπάτημα 20 λεπτών περίπου, θα κάψει τις επιπλέον θερμίδες και θα σας δώσει το χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το στρες των τελευταίων ημερών.

6) Κάντε βαράκια. Τουλάχιστον 2 - 3 φορές την εβδομάδα, ασκηθείτε με ελαφρά βαράκια και αφού διαλέξετε 8-10 ασκήσεις, επαναλάβετε την κάθε άσκηση 8 - 12 φορές.

7) Αντικαταστήστε τα αναψυκτικά με νερό. Τα αναψυκτικά προσφέρουν άχρηστες θερμίδες στον οργανισμό σας, ενώ το νερό μπορεί να τις ελαττώσει κατά 300 - 500 ημερησίως. Έτσι χάνετε βάρος εβδομαδιαίως, χωρίς να καταβάλλετε κόπο.

8) Τρώτε συχνά γεύματα για να έχετε ενέργεια. Προγραμματίστε 5 μικρά γεύματα ημερησίως. Γεμίστε την κουζίνα σας με υγιεινές τροφές, συμπεριλαμβανομένων φρούτων και λαχανικών. Μην παραλείπετε να τρώτε πρωινό, μιας και είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Φυσικά είναι ευνόητο ότι δεν θα τρώτε χάμπουργκερ, τσιπς, σοκολάτες και γλυκά, γιατί τότε αντί να χάσετε βάρος θα πάρετε κι άλλο!

9) Βάλτε τη μητέρα σας ή μια φίλη σας στο «παιχνίδι». Μοιραστείτε την επιθυμία σας για τέλεια εμφάνιση με τη μητέρα σας ή μια φίλη σας. Μπορούν άλλωστε και αυτές να επωφεληθούν και να μάθουν να τρώνε υγιεινά.

10) Κάντε το για την «υγεία» του γάμου σας. Προτρέψτε τον μέλλοντα σύζυγό σας να μοιραστεί τις προσπάθειές σας για διατήρηση του βάρους σας και της ενεργητικότητάς σας. Τα οφέλη θα είναι τεράστια: θα μειώσετε τα καρδιαγγειακά προβλήματα, τον κίνδυνο του διαβήτη, τις πιθανότητες για καρκίνο και άλλα πολλά. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσδοκάτε μια ζωντανή και υγιή συντροφικότητα στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Tags Νυφη, Κούκλα, Γαμος, Νυφικο, ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3139 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2217 s // Total time: 2.5357 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X