FEEL, LOOK & LIVE BETTER


FEEL, LOOK & LIVE BETTER

Οι C&G Spa Creators αποκαλύπτουν το νέο τους Limegrove Day Spa & Fitness Club στη Μαρίνα Λεµεσού!

Το Limegrove Spa & Fitness είναι το νέο συναρπαστικό µέρος για να απολαύσεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εγκαταστάσεις spa οµορφιάς και γυµναστηρίου και µάλιστα, στην καρδιά της Μαρίνας Λεµεσού, του νέου και πιο πολυτελούς περιβάλλοντος στη Λεµεσό και όχι µόνο!
Το Limegrove Spa & Fitness δηµιουργήθηκε για να αποτελέσει πρότυπο για το brand Limegrove αλλά και τα concept ευεξίας γενικότερα, καθώς ενσωµατώνει µια µοναδική, ολιστική προσέγγιση, η οποία προσφέρει εκπληκτικές LI'TYA θεραπείες και τελετουργικά spa, σωµατική άσκηση, spa µαλλιών και κοµµωτήριο, υπηρεσίες οµορφιάς, συµβουλευτική τρόπου ζωής και διατροφής.
Η εσωτερική διακόσµηση περιλαµβάνει µεταξύ άλλων, εκτενείς µαρµάρινες επιφάνειες, στοιχεία φυσικής πέτρας, χώρους µε άµεσο ή έµµεσο φυσικό φως, εξωτερική πισίνα 20 µέτρων µε χώρο ηλιοθεραπείας και χώρο χαλάρωσης µε θέα τη θάλασσα. Ένα αξέχαστο ταξίδι ηρεµίας, µε προσαρµοσµένες λύσεις ευεξίας και γυµναστικής, οι οποίες θα ταιριάξουν απόλυτα στο καθηµερινό σου πρόγραµµα και θα σου χαρίσουν, µέσα από το άρτιο και πολυτελές περιβάλλον του Limegrove, ένα υγιέστερο σώµα αλλά πάνω από όλα χαλάρωση και ευτυχία.

Όλα όσα ζητάς
Το Limegrove Spa & Fitness ενσωµατώνει την ιδέα και όλα τα χαρακτηριστικά του brand Limegrove. Είναι ένα τριώροφο, αυτόνοµο κέντρο µε επίπεδα πολυτέλειας πεντάστερου ξενοδοχείου που απευθύνεται, όχι µόνο σε επισκέπτες αλλά και στην τοπική κοινωνία µε σκοπό να δηµιουργήσει ένα στενό κύκλο φίλων.

Η C&G SPA CREATORS τα τελευταία 14 έτη σχεδιάζει, δηµιουργεί, υλοποιεί και διαχειρίζεται πολυτελή και βραβευµένα Spa & Fitness centers. Είναι οι πλέον εξειδικευµένοι συνεργάτες σε θέµατα αισθητικής spa, αποδοτικότητας χώρων, λειτουργικότητας, αποτελεσµατικότητας και επιχειρηµατικής αξίας µε σκοπό να ενισχύσουν το όραµα των πελατών τους για ένα εντυπωσιακό, και επιτυχηµένο spa. Η υπογραφή Limegrove ή η σχεδίαση κατόπιν παραγγελίας, η πλήρης διαχείριση, ο εφοδιασµός µε τη µοναδική σειρά προϊόντων spa LI'TYA και η χρήση της εξειδικευµένης υπηρεσίας συµβουλευτικής, είναι µόνο η αρχή µιας σχέσης ζωής ενός spa που υπερέχει!

Οι εγκαταστασεις

  • Πολυτελείς χώροι υποδοχής.
  • 5 ειδικά προσαρµοσµένα δωµάτια θεραπειών LI'TYA.
  • Χώροι λιανικής πώλησης προϊόντων περιποίησης.
  • Αίθουσα χαλάρωσης µε θέα.
  • Αίθουσα γυµναστηρίου µε Technogym όργανα (cardiovascular and strength equipment) και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.
  • Ξεχωριστοί χώροι εκγύµνασης για τις τάξεις οµαδικών ασκήσεων όπου θα προσφέρονται προγράµµατα Les Mills, γιόγκα, πιλάτες, διαλογισµός και πλήθος εναλλακτικών προγραµµάτων ευεξίας.
  • Ηµιυπαίθριοι χώροι για τάξεις οµαδικής άσκησης.
  • Εξωτερική πισίνα 20 µέτρων µε χώρο ηλιοθεραπείας και pool bar. 
  • Εξωτερικό και εσωτερικό µπαρ για το σερβίρισµα υγιεινών σνακ και γευµάτων, καφέ, τσαγιού και φυσικών χυµών όλα παρασκευασµένα από spa chef για τα µέλη, µε τη δυνατότητα take out.
  • Κοµµωτήριο/spa µαλλιών µε σαλόνι νυχιών.
  • Σάουνα, ατµόλουτρο.
  • Αποδυτήρια και ντους ξεχωριστά για τους χώρους του γυµναστηρίου και του spa.

ΤΟ LIMEGROVE ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ:
1. Εκπαιδευµένες θεραπεύτριες LI'TYA.
2. Επαγγελµατίες εκπαιδευτές/τριες γυµναστικής και προσωπικούς γυµναστές.
3. Εκπαιδευµένους γυµναστές Les Mills.
4. Ειδικευµένο διατροφολόγο.
5. Διευθυντή στο χώρο.

ΤΥΠΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ
Το Limegrove Spa & Fitness εφαρµόζει την ολιστική προσέγγιση της ευεξίας Limegrove. ∆οκιµασµένο µε επιτυχία, το brand Limegrove διαθέτει µία εξειδικευµένη και εξατοµικευµένη προσέγγιση που περιλαµβάνει θεραπείες spa και τελευταίας τεχνολογίας γυµναστήριο, θεραπείες οµορφιάς, περιποίησης µαλλιών και υγιεινής διατροφής -όλα στο πλαίσιο µιας εκλεπτυσµένης πολυτέλειας σε τέλεια αρµονία µε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Φύση.

ΣΕΙΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

LI'TYA
Μία πρόσκληση κατευθείαν από τη µητέρα γη, για να απολαύσεις οφέλη και πλεονεκτήµατα προερχόµενα από τη χαλάρωση, την οµορφιά και την εσωτερική γαλήνη. Κατευθείαν από τις παραδόσεις των Ιθαγενών της Αυστραλίας, µε θεραπείες και τελετουργικά που πηγαίνουν χιλιάδες χρόνια πριν, η LI'TYA, η αυστραλιανή κορυφαία εταιρεία πέντε αστέρων µε οργανικά προϊόντα spa για το δέρµα, τα µαλλιά και το σώµα, αποτελεί το σήµα κατατεθέν του Limegrove. Αυτό, διότι αντιπροσωπεύει την ολιστική φιλοσοφία, τη φυσική προσέγγιση και τη µοντέρνα επιστηµονική άποψη του spa. Ο συνδυασµός των παραδοσιακών αξιών µε τελευταίας τεχνολογίας –όσον αφορά τη φροντίδα της επιδερµίδας– προϊόντα, αποφέρει χαλάρωση, ευεξία και ορατά αποτελέσµατα.
 

VITA LIBERATA
Η Vita Liberata είναι η ειδικός στο spray tanning. Από την Ιρλανδία έχουν δηµιουργήσει την πρώτη -χωρίς οσµή µέθοδο- µαυρίσµατος το 2007. Χρησιµοποιούν µόνο φυσικά, οργανικά και ecocert συστατικά. Η Vita Liberata έχει αποκτήσει µία µακρά λίστα διάσηµων πελατών που συµπεριλαµβάνει τις Gwyneth Paltrow, Sophia Vegara και Kelly Brook.

MEDIK8
Η εταιρεία Medik8 είναι αφιερωµένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων για δέρµατα µε ειδικές απαιτήσεις µε τα καλύτερα συστατικά στις σωστές αναλογίες, και µε αποδεδειγµένο ιστορικό αποτελεσµάτων. Η Medik8 διατίθεται αποκλειστικά µέσω ιατρών, εξειδικευµένων ιατρικών websites και επιλεγµένων spa.

NASHI ARGAN
Η σειρά Nashi Argan είναι απλή και αποτελεσµατική. Ικανοποιεί τις ανάγκες των γυναικών σε όλο τον κόσµο σε ό,τι αφορά τη συντήρηση και φροντίδα των µαλλιών. Βασίζεται στο βιολογικά πιστοποιηµένο έλαιο άργκαν του οποίου τα εκπληκτικά οφέλη αναγνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

REDKEN FOR MEN
Από την περιποίηση των µαλλιών και τα προϊόντα styling, στην πρώτη επαγγελµατική βαφή µαλλιών, η σειρά Redken γι' άνδρες προσφέρει ολοκληρωµένες λύσεις, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. 

KERASTASE
Η έντονα ευχάριστη εµπειρία που µόνο µία θεραπεία Kerastase, µπορεί να παρέχει, έχει να κάνει µε εξειδικευµένες τεχνικές σε συνδυασµό µε τα υψηλής απόδοσης προϊόντα.

Απόλαυσε...
SPA: Μοναδικά τελετουργικά µασάζ spa, χαλαρωτικά ταξίδια µασάζ, θεραπείες προσώπου και σώµατος, wraps σώµατος, πακέτα αδυνατίσµατος και αποτοξίνωσης, θεραπείες και µασάζ για τα χέρια και τα πόδια σας καθώς και πακέτα spa, ειδικά σχεδιασµένα για τις ανάγκες σου(νύφης, γενεθλίων, κτλ.) Επίσης, απόλαυσε τις θεραπείες µας και στο γιωτ σου!
FITNESS: Γυµναστήριο, Personal training, διατροφική συµβουλευτική, µετρήσεις σωµατικού λίπους.
Τάξεις: Bodypump (η αυθεντική τάξη LES MILLS barbell class), Bodycombat (empowering group fitness cardio workout), CXWOR X (σύντοµη, έντονη άσκηση), Yoga, Pilates, Pilates strength tone & balance, Morning Circuit Energizer, Step Combo, Perfect Legs & Abs.
Ηµι-ιδαίτερα: Les Mills Grit, TRX & Kettlebell, TRX & Strength Workout.
HAIR SPA & SALON: Θεραπείες spa για όλους τους τύπους µαλλιών και για το τριχωτό της κεφαλής γυναικών και ανδρών. Εµπειρίες LI'TYA Barber γι’ άνδρες: “Xpress-Shave a true gentleman's indulgence”, “Deluxe Shave the ultimate shaving experience”, “Men's Royal Treatment Package”
Υπηρεσίες κοµµωτηρίου γι’ άνδρες και γυναίκες: Styling, κούρεµα, βαφή, ανταύγειες και φορµάρισµα, χτένισµα. Υπηρεσίες κουρείου για άνδρες και ειδικά πακέτα όπως νύφης, gentlemen's night out, κ.τ.λ. και έκπληξη guest celebrity κοµµωτής επιπέδου Hollywood.
NAIL LOUNGE: Li'TYA Marta Polama Spa Manicure, µανικιούρ, πεντικιούρ, soft manicure, soft pedicure, Essie soft French manicure, Essie soft French pedicure, αλλαγή σχεδίου, βαφή, gel extension, refill gel. Επίσης, µπορείς να απολαύσεις και όλες τις συµπληρωµατικές θεραπείες οµορφιάς, όπως make-up, σχήµα φρυδιών, τοποθέτηση φυτευτών βλεφαρίδων και αποτρίχωση µε κερί!
SPRAY TANNING: Εντυπωσίασε τους φίλους σου µε ένα φυσικό spray tanning που διαρκεί περισσότερο.
MAKE-UP: ηµέρας, νύχτας, αδιάβροχο D/N, ψεύτικες βλεφαρίδες, πακέτο νύφης Αποτρίχωση: κερί προσώπου και σώµατος για άνδρες και γυναίκες, σχήµα φρυδιών (τσιµπιδάκι).
HEALTH BAR: Πιες το τσάι σου δίπλα στην πισίνα, δοκίµασε ένα σπιτικό, υγιεινό γεύµα µετά την άσκηση ή το µασάζ! Ή ακόµη επέλεξε από το µενού της ηµέρας το γεύµα σου για takeout, ώστε να απολαύσεις τις δηµιουργίες της Spa Chef στο σπίτι ή το γραφείο! Στο µενού θα βρεις αποτοξινωτικούς και δροσιστικούς χυµούς, µοναδικές σαλάτες και νοστιµότατα εδέσµατα από φρέσκες και µη επεξεργασµένες πρώτες ύλες, χαµηλές σε ζάχαρη και λιπαρά!

INFO: www.marina.limegrove.co τηλ.: 25100109.

 

Tags C&G Spa Creators, Limegrove Day Spa & Fitness Club, μαρινα λεμεσου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5200 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3366 s // Total time: 2.8566 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X