Σοφία Παρασκευά: Δίπλα στη θάλασσα


Σοφία Παρασκευά: Δίπλα στη θάλασσα

Συναντήσαμε τη marketing & pr manager της Μαρίνας Λεμεσού στο διαμέρισμά της αλλά και στο χώρο εργασίας της και φρόντισε να μας μάθει τα πάντα γι\' αυτό το καινούργιο έργο.

Μέσα σε λίγους μήνες η Μαρίνα Λεμεσού κατάφερε να κερδίσει την αγάπη των κατοίκων της πόλης και όχι µόνο, οι οποίοι µε την πρώτη ευκαιρία σπεύδουν να την επισκεφτούν για καφέ, φαγητό ή ποτό, shopping, για µία χαλαρή βόλτα, ακόµα και για να ανεβάσουν µια φωτογραφία στο λογαριασµό τους στο Facebook και στο Instagram. Λίγες ηµέρες πριν τον επίλογο του φετινού καλοκαιρού, δώσαµε ραντεβού µε τη Marketing & PR Manager της Limassol Marina Ltd, για να µιλήσουµε για το νέο αυτό έργο που κατάφερε να κλέψει τόσο γρήγορα τις εντυπώσεις. Γοητευτική, κοινωνική και εργασιοµανής (λατρεύει τη δουλειά της), η Σοφία Παρασκευά, έχει το προνόµιο να δουλεύει κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα! Τη ζήλεψα, γι' αυτό και της το είπα µε το που πάτησα το πόδι µου στο γραφείο της. «Έλειπα έντεκα ολόκληρα χρόνια από την Κύπρο και µόλις ήρθα πίσω, έπιασα δουλειά στη Μαρίνα Λεµεσού. Το να φύγω από την κακοκαιρία του Λονδίνου και να έχω καθηµερινά θέα τη θάλασσα, για µένα είναι κάτι το µοναδικό. Πιστεύω σε αυτό το έργο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη µου, µια πόλη που αγαπώ, γι' αυτό και µου είναι πολύ εύκολο να το προωθήσω». Αφού µου ετοίµασε έναν µυρωδάτο καπουτσίνο, ξεκινήσαµε τη συζήτησή µας που είχε ως επίκεντρο το νέο αυτό στολίδι της Λεµεσού. Τη Μαρίνα, µε τους πολλούς θαυµαστές (και τους λίγους επικριτές).

ΜΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΚΛΑ!
Από την αρχή ήµουν σίγουρη ότι η ανταπόκριση του κόσµου θα ήταν θετική, αλλά η πραγµατικότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες µου. Περίπου 4.000 άνθρωποι επισκέπτονται καθηµερινά τη Μαρίνα Λεµεσού. Είναι απίστευτο τα συναίσθηµα... Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ένα εργοτάξιο και τώρα είναι ένα έργο γεµάτο ζωή. Ένα έργο που τοποθέτησε την Κύπρο στο ναυτικό χάρτη σκαφών αναψυχής. Ξέρεις, µέσα από τα επαγγελµατικά ταξίδια µας στα yacht shows, είδαµε ότι κόσµος, ο οποίος πριν ίσως και να µην είχε υπόψη του την Κύπρο ή τη Λεµεσό, άρχισε να τη λογιαριάζει ως προορισµό κι αυτό είναι σηµαντικό, γιατί πλέον η Λεµεσός είναι σε θέση να προσελκύσει ποιοτικό τουρισµό.

COMING SOON
Έχουµε ξεπεράσει το 80% του έργου και έχει ολοκληρωθεί η εµπορική ανάπτυξη. Παραδώσαµε και ανοίξαµε τα δώδεκα εστιατόρια, café και µπαράκια, έχει λειτουργήσει το Limegrove Spa & Fitness, τα Crocs, οι Leos Car Rentals, η υπεραγορά Άλφα Μέγα, τα οπτικά Νικολαΐδη, το Ship 2 Shore και το γραφείο πωλήσεων της Cybarco, ενώ σύντοµα θα ανοίξουν καταστήµατα µε µάρκες όπως Ralph Lauren, Paul Smith, Nicole Farhi, Armani, Iceberg. Θα ανοίξουν επίσης οι Dora Theophilou Pharmacy and Haute Parfumerie και αντιπρόσωποι σκαφών όπως τα Ferretti, Riva, Azimut, Princess, Sunseeker, Chris-Craft, Chaparral, Robalo Boats, Pershing, Beneteau και Cranchi.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα σχόλια είναι κυρίως θετικά. Έχει γίνει προορισµός η Μαρίνα Λεµεσού και αυτός ήταν ο στόχος. Έχει ήδη πωληθεί το 75% των διαµερισµάτων και το 30% των επαύλεων, γεγονός το οποίο καθιερώνει τη Μαρίνα Λεµεσού ως ένα από τα πιο ελκυστικά και ξεχωριστά έργα στην Ευρώπη. Έχει καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον σε παγκόσµιο επίπεδο και έχει µάλιστα υποδεχτεί σκάφη µέχρι και 88µ, κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδοµένα, αφού είναι η πρώτη µαρίνα στο νησί µε δυνατότητα ελλιµενισµού superyachts. Η κατασκευή του έργου έχει αναβαθµίσει την ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας και το ιστορικό κέντρο της πόλης και ανοίγει νέες προοπτικές για τη Λεµεσό και την Κύπρο ολόκληρη. Θα συµβάλει αισθητά στην ενίσχυση της οικονοµικής ανάπτυξης και θα συνεχίσει να έχει θετική επίδραση στις επιχειρήσεις της πόλης.

ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Έφυγα από το Λονδίνο µετά από έντεκα χρόνια και ήρθα στην Κύπρο για να είµαι στη Λεµεσό και κοντά στην οικογένειά µου. Στο Λονδίνο δούλευα ως διευθύντρια παραγωγής και παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky και συγκεκριµένα στο Sky Movies. Γνώρισα πολύ σηµαντικές προσωπικότητες και δούλεψα σε µεγάλα projects όπως τα Oscars, Bafta και Empire Awards, αλλά πάντα είχα στο πίσω µέρος του µυαλού µου ότι ήθελα να γυρίσω στην Κύπρο. Το Λονδίνο είναι µία πολύ ευχάριστη ανάµνηση και ακόµα πηγαίνω συχνά, τόσο για επαγγελµατικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους. Με το που γύρισα στην Κύπρο, προέκυψε και η παρουσίαση της Eurovision Junior, η οποία ήταν επίσης µία σηµαντική εµπειρία για µένα.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
Είναι δύσκολο να βρω ελεύθερο χρόνο. Όµως επειδή το επάγγελµά µου είναι αρκετά κοινωνικό, µιλώ και γνωρίζω συνέχεια πολύ κόσµο, που δεν µπορώ να το δω ως υποχρέωση, αλλά ως ευχαρίστηση. Σπίτι πάω µόνο για να χαλαρώσω κάποιες ώρες και να κοιµηθώ. Η πραγµατικότητα είναι ότι περάσαµε πολύ έντονες στιγµές τους τελευταίους µήνες ως τµήµα, είχαµε τόση πολύ δουλειά τόσο εγώ, όσο και η συνάδελφός µου η Ελευθερία, ήταν τόσες πολλές οι απαιτήσεις -η δηµιουργία της ιστοσελίδας, η έκδοση του περιοδικού, τα εγκαίνια, η καµπάνια, οι διαφηµίσεις- που δεν είχαµε καθόλου χρόνο να καταλάβουµε τι συµβαίνει γύρω µας. Όµως στο τέλος, όταν εισπράττεις όλη αυτή την αγάπη από τον κόσµο, νιώθεις ότι οι κόποι σου ανταµείβονται. Κι αυτό είναι το πιο σηµαντικό στο τέλος της ηµέρας.

Tags μαρινα λεμεσου, σοφια παρασκευα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4906 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6628 s // Total time: 3.1534 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X