Πώς να διαλέξεις το χρώμα που ταιριάζει στα μαλλιά σου


Πώς να διαλέξεις το χρώμα που ταιριάζει στα μαλλιά σου

Η ιδανική απόχρωση των μαλλιών είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει τις περισσότερες από εμάς αφού για κάποιο λόγο ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένες με το χρώμα των μαλλιών μας. Ποιοι όμως είναι οι παράμετροι που θα καθορίσουν το τέλειο χρώμα ;  

1. Λάβε υπόψιν το χρώμα της επιδερμίδας σου! Το χρώμα της επιδερμίδας σου είναι το Α και το Ω για να διαλέξεις το σωστό χρώμα στα μαλλιά σου. Παρότι υπάρχουν διάφοροι τύποι επιδερμίδας, όλοι χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγόριες: τα ψυχρά χρώματα και τα ζεστά. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως αν έχεις λευκό δέρμα τότε σου ταιριάζει μόνο το ξανθό ή το μελαχρινό αντίστοιχα.

2. Μην στηριχτείς μόνο στην άποψη της πωλήτριας. Μπορεί να έχουν μία σχετική γνώση για το αν θα σου πηγαίνει το συγκεκριμένο χρώμα ή όχι, αλλά δεν μπορούν να σου εγγυηθούν συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Επίσης το πιο συχνό πρόβλημα που έχεις με τις βαφές που αγοράζεις από την αγορά είναι πως η ρίζα ξεβάφει γρηγορότερα από το υπόλοιπο μαλλί και το αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό δεν είναι ομοιόμορφο.

3. Για κάθε γυναίκα υπάρχει το κατάλληλο ξανθό και μελαχρινό αντίστοιχα. Δεν είναι μόνοι γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα που μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα και μια πλατινέ απόχρωση, Έτσι, το κλισέ που θέλει τις γυναίκες με μελαχρινή επιδερμίδα να αποφεύγουν τα ξανθά, οι αποχρώσεις σε μελί, σκούρο ξανθό, strawberry blonde και χρυσαφί είναι η ιδανική επιλογή που ίσως δεν είχες σκεφτεί.

4. Κεφάλαιο ανταύγειες. Για να είναι πετυχημένες οι ανταύγειες- ανεξάρτητα από το ποια μέθοδο θα επιλέξεις για να τις κάνεις- πρέπει να έχουν το πολύ 3 τόνους διαφορά από το χρώμα της βάσης των μαλλιών, και να μην είναι μονότονες. Δηλαδή, πρέπει να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στο μέγεθος τους και στο χρώμα τους, γι αυτό το λόγο συνήθως βάζουν 2 χρώματα το λιγότερο στις ανταύγειες.

Tags μαλλιά, Χρωμα, βαφή μαλλιών, ΞΑΝΘΟ ΧΡΩΜΑ, ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ, κομμωτήριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8281 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4485 s // Total time: 2.2766 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X