Όλα όσα έγιναν στην παρουσιάση του νέου προγράμματος της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ


Όλα όσα έγιναν στην παρουσιάση του νέου προγράμματος της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ

Τους υποδέχτηκε στο \"σπίτι\" της!

Όμορφες, ζεστές στιγμές, σαν στο σπίτι τους, μοιράστηκαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ η οποία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα κτίρια του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ και της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, στη Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή.

Σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα με χαμόγελα, όμορφες στιγμές, εκπλήξεις, παιχνίδια και σπιτική «ζεστασιά» διαφημιστές, διαφημιζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες  είχαν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν λεπτομέρειες για όλα όσα ετοίμασε για τη νέα τηλεοπτική χρονιά η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, η οποία πλαισιώνεται από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ, τον μεγαλύτερο όμιλο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο,  έχοντας την  πλήρη στήριξη του, με συνεργασίες εμπορικού χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης  το «παρών» τους και αγαπημένοι ηθοποιοί από τις σειρές του ΣΙΓΜΑ «7 Ουρανοί και σύννεφα αλήτες», «Όρκος Σιωπής», «Κρυφός Καιάδας», παρουσιαστές αλλά και στελέχη του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Τη βραδιά ζέστανε ακόμη περισσότερο η μαγική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε αποκλειστικά για τους παρευρισκόμενους τα τρία τραγούδια που γράφτηκαν για τη νέα σειρά συμπαραγωγής ΣΙΓΜΑ και STAR Ελλάδος «ΌΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ» με τη συνοδεία στο πιάνο του συνθέτη των τραγουδιών Κώστα Κακογιάννη.

Για φέτος,  το ΣΙΓΜΑ,  υπόσχεται καλό και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, με τοπικές παραγωγές  καθώς και στρατηγικές συνεργασίες με Discovery Channel, Uefa, Αlpha Ελλάδος, Mattel και άλλες.  Ενημέρωση, ψυχαγωγία, κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αγαπημένες εκπομπές, πολυβραβευμένες ξένες σειρές, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα και φυσικά οι καλύτερες τοπικές παραγωγές εντάσσονται στο νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ για τη νέα χρονιά που υπόσχεται και φέτος να καλύψει τις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού όλων των ηλικιών!

Παρουσιάστριες της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Κωνσταντίνου και η Ευτυχία Ανδρέου ενώ ομιλίες έδωσαν οι Αλέξης Νικολάου, Μαρία Κυριάκου, Δημήτρης Τοκαρής και Χρύσανθος Τσουρούλλης!

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί!

Tags παρουσιαση, νεο προγραμμα, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5238 s (230 Queries.) // Parse time: 1.1318 s // Total time: 3.6555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X