5 tips για να ξυπνήσετε υγιείς και χωρίς άγχος


5 tips για να ξυπνήσετε υγιείς και χωρίς άγχος

5 πρωινές ρουτίνες, που πρέπει να υιοθετήσετε για να νιώθετε ευεξία  

1. Νερό και προβιοτικά
Όταν ξυπνήσετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, μόλις αισθανθείτε δίψα ή πείνα, είναι να πιείτε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό – περίπου 1 λίτρο, αν είναι εφικτό, μαζί με μια υψηλής ποιότητας προβιοτικό συμπλήρωμα. Συχνά συγχέετε τη δίψα με την πείνα. Όταν ξυπνήσετε, το σώμα σας μπορεί να στέλνει σήματα στον εγκέφαλο σας ότι θέλει να φάει, να φάει, ακόμα και εάν έχετε πάει ένα καλό πρωινό.

2. Τσάι με λεμόνι
Το λεμόνι καθαρίζει και έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, που θα σας ωφελήσουν σε περισσότερους από έναν τρόπους. Όταν, ξυπνήσετε το πρωί φτιάξτε τσάι και στύψτε το χυμό μισού λεμονιού. Ο χυμός από τα λεμόνια είναι αλκαλικός και βοηθάει στην εξισορρόπηση των επιπέδων του pH στο σώμα σας, ενώ σας παρέχει με μια πρωινή αίσθηση φρεσκάδας.

3. Scrub
Πριν από το πρωινό ντους, αφιερώστε 2-5 λεπτά για να κάνετε scrub στο δέρμα σας. Χρησιμοποιείστε μια φυσική βούρτσα και ξεκινήστε να τρίβετε τα πόδια σας, προχωρώντας προς τα πάνω σε μικρούς κύκλους, στην κατεύθυνση της καρδιάς. Επαναλάβετε το βούρτσισμα δύο φορές, με έμφαση στην κυτταρίτιδα και στους λεμφαδένες. Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία και μπορεί να μειώσει τα σημάδια της κυτταρίτιδας.

4. Ιδρώστε από μέσα προς τα έξω
Η άσκηση πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας. Με το που ξυπνήσετε, εάν είναι εφικτό, κάντε γυμναστική, ο ιδρώτας σας βοηθάει να  απαλλαγείτε από τις τοξίνες και τα μέταλλα. Μόλις τελειώσετε την άσκηση, κάντε ένα ντους, για να ξεπλύνετε τον ιδρώτα ώστε, να μην απορροφηθεί στην κυκλοφορία του δέρματος.

5. Φάτε ένα ελαφρύ πρωινό
Η άποψη ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, είναι σωστή, όμως δεν θα πρέπει να τρώτε βαριά το πρωί. Ακούστε το σώμα σας! Όταν είστε πεινασμένοι, να διαλέγετε τρόφιμα φυτικής προέλευσης, όπως φρούτα ή λαχανικά και χυμούς. Εάν πάρετε ένα βαρύ πρωινό, μπορείτε χρησιμοποιήσετε πολύ ενέργεια,  για να το χωνέψετε και να πέσετε σε λήθαργο για το υπόλοιπο της ημέρας.

Tags ευεξια, πρωινο, ΡΟΥΤΙΝΑ, νερο, ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, τσαι, λεμόνι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0160 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3588 s // Total time: 2.3748 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X