Νέα Intensive Revitalizing Mask από τη La Mer


Νέα Intensive Revitalizing Mask από τη La Mer

Ένα θαύμα 8 λεπτών

Η νέα Intensive Revitalizing Mask βοηθά στην ανάκαμψη του δέρματος, επαναφέροντας την λάμψη του, χάρη στην ζωτικής σημασίας προστασία που προσφέρει. Ο θρυλικός Miracle BrothTM, ένας ισχυρός συνδυασμός από αντιοξειδωτικά και θαλάσσια δραστικά συστατικά, βοηθά στην προάσπιση της πρόωρης γήρανσης.  

Σε 8 μόνο λεπτά, το δέρμα φαίνεται υγιές, σφριγηλό και νεανικό. 

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟΥ SPA
Το χαλαρωτικό τελετουργικό της εφαρμογής καταπραΰνει και εξυψώνει τις αισθήσεις μέσα από ένα μείγμα grapefruit, μέντας, ελίχρυσου και άλλων αισθητηριακών συστατικών.  Φέρτε τα χέρια σας στο πρόσωπο και αναπνεύστε μια γενναιόδωρη ποσότητα από την απαλή και δροσιστική κρέμα τρεις φορές. Κάντε μασάζ στο πρόσωπο με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε για 8 λεπτά. Με ένα χαρτομάντηλο αφαιρέστε την περίσσεια ποσότητα και αφήστε την θεραπεία να απορροφηθεί εντελώς. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε καθημερινά. 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
THE MIRACLE BROTH™
Ο ισχυρός Miracle Broth ανανεώνει τα κύτταρα και προσφέρει στο δέρμα τις θρυλικές δυνάμεις της θάλασσας , αναζωογονώντας το και αφυπνίζοντάς το άμεσα, βοηθώντας ταυτόχρονα στην προώθηση της φυσικής διαδικασίας της ανανέωσης του δέρματος.  

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟ ΕΝΖΥΜΟ 
Το αποτοξινωτικό ένζυμο είναι ένα δυναμικό συστατικό το οποίο συμβάλλει στην ουδετεροποίηση των ελεύθερων ριζών, προασπίζοντας το δέρμα από τις ορατές επιπτώσεις της κόπωσης, του στρες και της ρύπανσης.   

Το ένζυμο αυτό περιέχει συμπυκνωμένο εκχύλισμα Lime Tea και ένα μοναδικό κρυσταλλικό φύκι, γνωστό για την εξαιρετική ικανότητά του να επιβιώνει σε παγωμένα νερά, βοηθώντας στην προστασία του δέρματος. Το κρυσταλλικό φύκι έχει μοναδική δύναμη, ενώ αναπτύσσει πυκνότερα και δυνατότερα τείχη ώστε να αντέχει σε θερμοκρασία του ενός βαθμού Κελσίου.

ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ
ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΖΥΜΟ ΤΗΣ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Ένα μοναδικό μείγμα  από εξαιρετικά δραστικά και πλούσια ενυδατικά στοιχεία, όμοια με αυτά που περιέχει το ελαστικό φύκι, εισχωρούν στο δέρμα προσφέροντας άμεση ενυδάτωση. Η συνέργεια του συγκεκριμένου ένζυμου βοηθά στην βελτίωση της αντοχής του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα γίνεται  πιο απαλό και λείο στην υφή, φαίνεται πιο υγιές και ελαστικό. 

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΣ
Κάθε μάσκα περιέχει τις θρυλικές, θεραπευτικές ιδιότητες του Miracle Broth μέσω των θαλάσσιων συστατικών, ώστε να αναζωογονηθεί, να ενυδατωθεί και να ενεργοποιηθεί η εμφάνιση του δέρματος.

Tags Intensive Revitalizing Mask, la mer, Κρεμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3518 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6267 s // Total time: 2.9785 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X