Vichy Dercos Neogenic


Vichy Dercos Neogenic

Το 1ο σαμπουάν αύξησης της πυκνότητας με STEMOXYDINE

Τα εργαστήρια της L’Oreal μετά από 20 χρόνια ερευνών και 3 επιστημονικές δημοσιεύσεις, φέρνουν αποκλειστικά για τη Vichy, την επαναστατική καινοτομία: Dercos Neogenic. Με ένα νέο πατενταρισμένο μόριο, το STEMOXYDINE και την τεχνολογία PRO-DENSIFYING με 2 δραστικά συστατικά, το σαμπουάν Dercos Neogenuc, έχει σαν αποτέλεσμα μαλλιά ορατά πιο πυκνά.

Η ανάγκη

Σήμερα, το 75% των ανδρών αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης που ξεκινούν σχετικά νωρίς, κατά τη 2η έως την 4η δεκαετία της ζωής τους, ενώ στις γυναίκες εμφανίζεται περίπου στο 25% μεταξύ 35-40 ετών και αυξάνεται στο 60% μετά την εμμηνόπαυση.

Η τριχόπτωση οφείλεται τόσο σε κληρονομικά χαρακτηριστικά, όσο και στον τρόπο ζωής μας (π.χ. διατροφή, ψυχολογία) και το 70% των καταναλωτών που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα αναζητούν ένα Σαμπουάν που θα καλύπτει τις ανάγκες τους ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ για:

  • Αύξηση του όγκου των μαλλιών.
  • Ενδυνάμωση των (νέων) τριχών.
  • Διάρκεια στο styling.
  • Ελαφριά σύνθεση για καθημερινή χρήση.

Το προϊόν-λύση

Το Dercos Neogenic, είναι το 1ο σαμπουάν αύξησης της πυκνότητας με STEMOXYDINE. Προϊόν καινοτομία, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με ορατά σημάδια αραίωσης, ορατό τριχωτό της κεφαλής και λεπτή τρίχα. Η απαλή καθαριστική του δράση,  εμπλουτισμένη με τεχνολογία PRO-DENSIFYING, καλύπτει όλες τις τρίχες ακόμα και τις πιο νέες, ακόμα και τις πιο λεπτές χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Η αποτελεσματικότητά του

Με το 1ο πατενταρισμένο μόριο, STEMOXYDINE, το σαμπουάν Dercos Neogenic ενισχύει τους παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη των τριχών. Επιπλέον, η τεχνολογία PRO-DENSIFYING με 2 δραστικά συστατικά βοηθά στην αύξηση του όγκου, ενδυναμώνοντας τις τρίχες.
Τεχνολογία PRO-DENSIFYING: 2 δραστικά συστατικά που ενισχύουν τον όγκο, κάνοντας τα μαλλιά ορατά πιο πυκνά.
1. STYLING POLYMER: Ένα συστατικό που αγκαλιάζει την τρίχα, αυξάνει τη διάμετρό της, την ενδυναμώνει και χαρίζει άμεσα περισσότερο όγκο που διαρκεί έως και 3 μέρες μετά τη χρήση.
2. COSMETIC POLYMER: Ένα συστατικό που αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά, χαρίζοντας ευκολία και διάρκεια στο styling χωρίς να τα βαραίνει.

Με το σαμπουάν Dercos Neogenic, τα αποτελέσματα είναι ορατά για άνδρες και γυναίκες σε 5 βασικά σημεία:

Η χρήση του

Το σαμπουάνDercos Neogenic, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Μόνο του, παράλληλα με την αγωγή με αμπούλες Dercos Neogenic ή ενδιάμεσα από δύο αγωγές.

Το Dercos Neogenic διαθέτει αμπούλες και απλικατέρ για εύκολη δοσολογία και διεξάγεται σε τριμηνιαίο κύκλο. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει κατά 4% την πυκνότητα των μαλλιών, που ισοδυναμεί με 1700 νέες τρίχες σε 3 μήνες.

Έχει ευχάριστο άρωμα, στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει τα μαλλιά λιπαρά και κολλώδη. Κατά τη διάρκεια της αγωγής ή ενδιάμεσα από δύο αγωγές, μπορεί να χρησιμοποιείται το σαμπουάν Dercos Neogenic.

Η απόλαυση στη χρήση του

Το πρωτοποριακό σαμπουάν Dercos Neogenic έχει ελαφριά και κρυστάλλινη σύνθεση, χαρίζοντας μαλλιά απαλά και λαμπερά. Παράλληλα με τη δραστικότητά του στην ενδυνάμωση της τρίχας, το Dercos Neogenic είναι ένα προϊόν ευχάριστο στη χρήση και προσφέρει ευκολία και διάρκεια στο styling.
87% Ανδρών και Γυναικών με προβλήματα αραίωσης, το προτιμούν από το συνηθισμένο τους σαμπουάν.
8/10 Δηλώνουν ότι έχουν πιο όμορφα μαλλιά μετά τη χρήση.

Η φιλική του σύνθεση

Το Dercos Neogenic είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο, χάρη στη φιλική του σύνθεση χωρίς Parabens και χωρίς σιλικόνη, καθώς και στην υποαλλεργική του ιδιότητα.  

 

Tags Vichy Dercos Neogenic, vichy, Dercos Neogenic, Ομορφια, σαμπουαν, beauty, shampoo, LOVELY HAIR, hair, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2961 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3892 s // Total time: 2.6852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X