Η πιο ωραία έκπληξη ever: «Σηκώνεται» από το αναπηρικό καροτσάκι και της χαρίζει τον πρώτο χορό στο γάμο τους [βίντεο]


Η πιο ωραία έκπληξη ever: «Σηκώνεται» από το αναπηρικό καροτσάκι και της χαρίζει τον πρώτο χορό στο γάμο τους [βίντεο]

Γιατί όλα γίνονται φτάνει να υπάρχει θέληση!

Ο βετεράνος Joey Johnson μετά από πολύ καιρό φρίκης και κτηνωδίας στο Αφγανιστάν, επέστρεψε στην πατρίδα του και άρχισε να ασχολείται σαν μανιακός με μηχανές – οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ήταν ένας τρόπος να ξεδώσει και να αφήσει πίσω του όλα όσα είδε και έζησε.

Κάπου εκεί γνώρισε την Michelle Johnson –ήταν το 2012 σε μια συναυλία και εκτός από το ίδιο επώνυμο, έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα- όμως δεν πρόλαβε να χαρεί. Ένα ατύχημα με τη μηχανή του, τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η Michelle όμως δεν έκανε στιγμή πίσω. «Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», δήλωσε. Ο Joey της έκανε πρόταση γάμου τον Απρίλιο του 2013 και όρισαν ημερομηνία, του χρόνου, την ημέρα πριν τα γενέθλιά του.

«Είπα το ναι γιατί είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν. Έπρεπε να μάθει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι. Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί. Αλλά είμαστε αδερφές ψυχές», τόνισε.

Και όσο εκείνη κανόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου, ο Joey τελειοποιούσε τη δική του έκπληξη: Μαζί με τους φίλους τους, έβαλαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος για να χαρίσει τον πρώτο χορό στη γυναίκα της ζωής του.

«Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο να είναι όρθιος και να χορεύουμε παρέα. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα», δήλωσε η Michelle.

Joey & Michelle Dancing from Jennifer Traynor on Vimeo.

Tags Γαμος, εκπληξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6110 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3980 s // Total time: 3.0090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X