Για fashionistas μόνο: Valentino, At The Emperor’s Table


Για fashionistas μόνο: Valentino, At The Emperor’s Table

Ο εκδοτικός οίκος Assouline δημοσιεύει το βιβλίο \"Valentino: At The Emperor’s Table\" και μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο μαγικό κόσμο του Mr. Garavani.  

Fashion lovers του κόσμου ενωθείτε! Το βιβλίο "Valentino: At The Emperor’s Table" κυκλοφόρησε και είναι όσο πολυτελές και μεγαλόπρεπο περιμέναμε. Ο Mr. Garavani, γνωστός για τα καινοτόμα και αριστουργηματικά σχέδια, τα επικά party και το πολυτελή τρόπο ζωής, μας αφήνει να γίνουμε και εμείς ένα μικρό κομμάτι της αστραφτερής ζωής του και να μάθουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που συνθέτουν την καθημερινότητα ενός από τους μεγαλύτερους Fashion leaders παγκοσμίως.


Τις φωτογραφίες έχει αναλάβει ο Ιταλός φωτογράφος Oberto Gili ενώ το περιεχόμενο του βιβλίου θα  αφορά συνταγές και δημιουργία γευμάτων σε όλες τις κατοικίες του σχεδιαστή, προσωπικές αναφορές σε φιλίες με άτομα όπως η Jackie Kennedy αλλά και ταξίδια στη παιδική του ηλικία που θα μας αφήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον μεγάλο σχεδιαστή, ενώ εάν είσαι τυχερή μπορεί και να προλάβεις τα Limited edition αντίτυπα που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Valentino.

Tags valentino, table book


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4291 s (228 Queries.) // Parse time: 2.1302 s // Total time: 4.5593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X