Παντελής Παντελίδης: Ο νέος ξανθός έρωτας και το κόλπο της πρεμιέρας


Παντελής Παντελίδης: Ο νέος ξανθός έρωτας και το κόλπο της πρεμιέρας

Ποιος θα την προσέχει την Παρασκευή στο τραπέζι του; 

Είχαμε πολύ καιρό να μάθουμε για τα προσωπικά του. Από την εποχή που ήταν μαζί με την Ελένη Χατζίδου και κανείς δεν τον παραδεχόταν. Εντάξει. Από εδώ μέσα από το blog μαθαίνατε εσείς οι μυημένοι και άλλα κόλπα του νεαρού αοιδού και μάλιστα με ντοκουμέντα. Από το σπίτι στον Ορωπό και τις selfie σε μέρη ρομαντικά. Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό ν΄ασχοληθούμε με τον τραγουδιστή.

Βλέπετε ο Παντέλος το τελευταίο διάστημα είναι απασχολημένος μόνο με την μουσική του. Το δημιουργικό κομμάτι συνιστά την απόλυτη προτεραιότητά τόσο για τον ίδιο αλλά και τους συνεργάτες του. Και πολύ καλά κάνει. Πόσο μάλλον που την Παρασκευή έχει πρεμιέρα  μαζί με τον Μαζωνάκη και την Πάολα στο Τeatro και το άγχος είναι μεγάλο.

Και διπλό. Διπλό διότι πέρα από την παρουσίαση του προγράμματος στο κοινό -που όπως μαθαίνω έχει εκδηλώσει μαζικά το ενδιαφέρον του για το σχήμα από το πρώτο διήμερο- ο Παντελής θα εμφανιστεί μπροστά στο αμόρε του.

Πρόκειται για ένα ξανθό κορίτσι γύρω στα 25 -έχει αδυναμία στο ντεκαπάζ ο μικρός- το οποίο ασχολείται με τη νύχτα-κατά καιρούς έχει δουλέψει σε θέσεις όπως υποδοχή αλλά και barwoman -με την οποία διατηρεί ερωτική σχέση εδώ και λίγο καιρό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός τραγουδιστής έχει κανονίσει με τον Φώτη Ζογλοπίτη, τον πρώην άντρα της Πάολας και manager της τελευταίας να την προσέχει στο τραπέζι του.

Για να δούμε… θα την δούμε την νεαρά την Παρασκευή;

Tags Παντελής Παντελίδης, Φώτης Ζογλοπίτης, διασημοι, παολα, γιωργος μαζωνακης, treatro, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8322 s (230 Queries.) // Parse time: 3.1502 s // Total time: 5.9824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X