Λετίσια Κάστα: Σούπερ σέξι φωτογράφηση [εικόνες]


Λετίσια Κάστα: Σούπερ σέξι φωτογράφηση [εικόνες]

Εντυπωσιάζει η γυμνή φωτογράφηση της Λετίσια Κάστα για το αντρικό γαλλικό περιοδικό LUI στο οποίο ποζάρει γυμνή ή με λευκή και μαύρη δαντέλα

Η Λετίσια Κάστα γυμνή σε συσκευασία δώρου σε μια σούπερ σέξι φωτογράφηση είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο του γαλλικού αντρικού περιοδικού Lui στους αναγνώστες του.

Η 36χρονη Γαλλίδα εντυπωσιάζει με το κορμί και τις σέξι πόζες της, είτε ολόγυμνη, είτε ντυμένη με τα ελάχιστα απολύτως απαραίτητα (λευκή ή μαύρη δαντέλα).

Η πανέμορφη ηθοποιός κάνει αποκαλύψεις και στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση. Ο δημοσιογράφος του περιοδικού τη ρωτά γιατί δέχτηκε να ποζάρει γυμνή (μετά τη Λεά Σεϊντού είναι η δεύτερη Γασλλίδα ηθοποιός που το τολμά) κι εκείνη απαντά ότι αφ' ενός πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον φωτογράφο Μάριο Σορέντι και αφ' ετέρου: «Πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με το σώμα. Για μένα το γυμνό είναι σαν το χορό, μια μορφή τέχνης και ομορφιάς. Τα αγάλματα, άλλωστε, δεν είναι γυμνά; Η Αφροδίτη της Μήλου δεν είναι γυμνή;».

Το μοντέλο και ηθοποιός απαντά και στην ερώτηση αν μπορεί να δεχτεί την υποταγή κι εκείνη απαντά: «Θα άφηνα κάποιον να με κυριαρχήσει, αρκεί βέβαια να το επιθυμούσα κι εγώ...».



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο slide του άρθρου.
 

Tags ΛΕΤΙΣΙΑ ΚΑΣΤΑ, σεξι, φωτογραφηση, γυμνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1037 s (250 Queries.) // Parse time: 0.5292 s // Total time: 2.6329 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X