Ellen DeGeneres - Porsia de Rossi: Γιορτάζουν 10 χρόνια μαζί!


Ellen DeGeneres - Porsia de Rossi: Γιορτάζουν 10 χρόνια μαζί!

Η διάσημη παρουσιάστρια και η ηθοποιός σύζυγός της απολαμβάνουν ερωτευμένες τον συζυγικό βίο και μοιράζονται την ευτυχία τους στα social media.

Είναι παντρεμένες εδώ και έξι χρόνια. Η Έλεν Ντε Τζένερις και η Πόρσια Ντε Ρόσι, όμως, αυτή τη χρονιά γιορτάζουν τη δέκατη επέτειο της σχέσης και του έρωτά τους. Οι δυο γυναίκες μοιάζουν ανέμελες, ευτυχισμένες και πολύ ερωτευμένες, ποζάροντας για τη selfie φωτογραφία τους στην παραλία μόλις χθες.

Η σαραντά ενός χρόνων ηθοποιός Πόρσια Ντε Ρόσι, ανάρτησε τη φωτογραφία με τη σύζυγό της στο twitter, γράφοντας απλά «Σάββατο», ενώ βρισκόταν σε μίνι διακοπές με την ευκαιρία της ημέρας των Ευχαριστιών. Αμακιγιάριστη και υποστηρίζοντας τη φυσική ομορφιά, η Πόρσια μαζί με την Έλεν -που απεχθάνεται το μακιγιάζ και τις στημένες πόζες- έζησαν όμορφες στιγμές με τον ήλιο στο μαυρισμένο πρόσωπό τους και τα κύματα να ολοκληρώνουν το σκηνικό της φωτογραφίας και της ευτυχίας τους. 

Ένας από τους ακολούθους της ηθοποιού, της ευχήθηκε για τη δέκατη επέτειο και εκείνη το καλοδέχτηκε. Αν και οι φήμες πολύ συχνά μιλάνε για κρίση και χωρισμό, οι δυο γυναίκες δεν σταματάνε να επιβεβαιώνουν την ευτυχία τους μέσα από τα social media, όπως έκαναν και την ημέρα των Ευχαριστιών.

Tags Ellen DeGeneres, porsia de rossi, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0854 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2440 s // Total time: 3.3294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X