Το 5ο Caffè Nero στην Έγκωμη είναι σούπερ


Το 5ο Caffè Nero στην Έγκωμη είναι σούπερ

Το νέο Caffè Nero που άνοιξε στο πιο ελκυστικό και ιδανικό σημείο της Έγκωμης, στο κτίριο της πρώην Blinkers, κέρδισε από την πρώτη μέρα τις εντυπώσεις, όχι μόνο για την ποιότητα του αυθεντικού ιταλικού καφέ, των εμπνευσμένων γευμάτων και ποτών, αλλά και για την εντυπωσιακή διακόσμησή του.

Το Caffè Nero Έγκωμης είναι το πέμπτο κατάστημα που ανοίγει μέσα σε 16 μήνες, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία της γνωστής αλυσίδας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Η φιλοσοφία του απλή και ουσιαστική: ποιοτικός καφές, φιλόξενη ατμόσφαιρα, καλό φαγητό και προσωπική εξυπηρέτηση.

Από την πρώτη στιγμή διακρίνεται το πάθος, την αφοσίωση και την έμφαση στη λεπτομέρεια που αναδεικνύεται μέσα από τη διακριτική πολυτέλεια, το ξεχωριστό décor και το ιδιαίτερο στιλ. Το υπέροχο ξύλινο πάτωμα, το χειροποίητο bar, οι αναπαυτικές πολυθρόνες και δερμάτινοι καναπέδες, το ξυλόγλυπτο τζάκι και οι τεράστιες βιβλιοθήκες που το πλαισιώνουν, προδιαθέτουν για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.  


Ιδανικό καταφύγιο είναι και η τεράστια βεράντα του Caffè Nero, όπου μπορείτε να περάσετε υπέροχες στιγμές περιτριγυρισμένοι από την εξωτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φωτισμένοι φοίνικες και τα καταπράσινα κυπαρίσσια. 

Στο Caffè Nero Έγκωμης μπορείτε να απολαύσετε ένα αρωματικό και πλούσιο σε γεύση καφέ, φτιαγμένο από τους δεξιοτέχνες baristas. Εκτός από τον καφέ σας, μπορείτε να παραδοθείτε στις μοναδικές γλυκές λιχουδιές ή να γευτείτε τα υπέροχα φαγητά που φτιάχνονται στην δική του κουζίνα. Το μενού είναι φρέσκο και απλό, με έμπνευση από ιταλική κουλτούρα και συμπεριλαμβάνει μια εμπλουτισμένη σειρά ζεστών μαγειρευτών πιάτων και υγιεινών επιλογών. 

Σας συστήνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το νέο Caffè Nero στην Έγκωμη για να ζήσετε κι εσείς υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ποιοτικού ιταλικού καφέ!

Ιnfo: Ανδρέα Αβρααμίδη 5, Έγκωμη, Λευκωσία, Τηλ. 22028390

Tags Caffè Nero, Λευκωσια, εγκωμη, καφε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0077 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0345 s // Total time: 0.0422 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X