To style tip της ημέρας: Είναι τα sneakers boho;


To style tip της ημέρας: Είναι τα sneakers boho;

Τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο \"boho\" και πώς μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας sneakers ακόμα και με ένα boho σύνολο;  

Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για boho outfits σε πιο ζεστές σεζόν. Το μυαλό μας πηγαίνει σε ανέμελα casual σύνολα με mix and match λογική τόσο στα υφάσματα όσο και στα χρώματα και γενικά ένα στυλ που επιτρέπει τον πειραματισμό και την ανάμειξη ανόμοιων στυλ μεταξύ τους. Το χειμώνα βέβαια τα πράγματα είναι λίγο πιο "αυστηρά", η παλέτα είναι λίγο περιορισμένη (αν και τελευταία η τάση είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση και τα φωτεινά χρώματα κάνουν ισχυρή είσοδο στη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα) και το layering είναι ο μοναδικός τρόπος να αξιοποιήσεις το mix and match.

Η απάντηση στο ερώτημα "πώς πετυχαίνω το boho στυλ τους χειμωνιάτικους μήνες;" βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Ένα statement πανωφόρι είναι μια ιδανική επένδυση για να δημιουργήσεις το look που θέλεις, ειδικά αν διαλέξεις ένα με κεντητές λεπτομέρειες, πινελιές χρώματος ή ασυμμετρία στο μήκος. Το layering είναι επιθυμητό, ενώ μια εντυπωσιακή vintage ζώνη ή τσάντα θα κάνει το σύνολό σου ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Προσοχή: Η σημασία του όρου boho από μόνη της υποδηλώνει την ανυπακοή σε αυστηρούς στυλιστικούς κανόνες και την ελεύθερη και χαλαρή συνύπαρξη ρούχων και αξεσουάρ φαινομενικά αταίριαστων. Έχοντας αυτή τη βάση μπορείς φυσικά να ενσωματώσεις στο look σου τα αγαπημένα σου sneakers, θα ήταν ωστόσο καλύτερο να περιοριστείς στα πιο "ήπια" χρώματα που διαθέτεις.


Ένα μαύρο ή μαυρόασπρο παπούτσι είναι όσο ήσυχο και όσο "αταίριαστο" χρειάζεται με το υπόλοιπο σύνολό σου ωστε να μην υπερκαλύπτει τα ρούχα τραβώντας όλη την προσοχή. Το ίδιο θα πετύχεις με άλλα ουδέτερα χρώματα sneakers όπως γκρι, μπεζ ή λευκό. Να θυμάσαι, η ισορροπία χρειάζεται παντού, ακόμα και στα πιο χαλαρά και ατημέλητα στυλ!

Tags Boho, sneakers


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9755 s (235 Queries.) // Parse time: 1.9252 s // Total time: 4.9006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X