Amanzoe… όπως Ζωή!


Amanzoe… όπως Ζωή!

Αυτό το καλοκαίρι, την 1η Αυγούστου συγκεκριμένα, θα ανοίξει ένα φοβερό resort, το οποίο είναι έτοιμο να σου προσφέρει όλα όσα αναζητάς στον υπερθετικό βαθμό. Το Aman Ζoe ανήκει στα πολύ γνωστά και αγαπημένα Aman Resorts και αποτελεί το τρίτο resort στην περιοχή της Μεσογείου.

Βρίσκεται στο αγαπημένο Πόρτο Χέλι στην ανατολική πλευρά της πανέμορφης Πελοποννήσου. Από το Aman Ζoe θα μπορείς να αγναντεύεις τον Αργοσαρωνικό και τις Σπέτσες. Άλλωστε όλα τα καταλύματα του resort έχουν θέα τη θάλασσα, από όπου και αν κοιτάξεις. Και αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει Aman Ζoe θα το ανακαλύψεις μόλις πατήσεις το πόδι σου εκεί. Στα σανσκριτικά Aman σημαίνει ηρεμία και φυσικά το zoe είναι από το ελληνικότατο Ζωή! Συνεπώς, βγάλε το συμπέρασμά σου. Ήρεμη ζωή… είσαι έτοιμος;

Κλείσε pavilion τώρα!
Συνήθως σου λέω κλείσε δωμάτιο τώρα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι σπιτάκια 38 σουίτες με υπέροχη θέα και σχετικά απομονωμένα το ένα από το άλλο, ώστε να έχεις και εσύ το ησυχαστήριό σου και να απολαμβάνεις τις διακοπές σου. Μεγάλα παράθυρα από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι καλύπτουν το μπροστινό μέρος της σουίτας για να μη στερείσαι θέας και το κρεβάτι είναι πετρόχτιστο, η διακόσμηση είναι απλή αλλά μαγευτική, μία πισίνα 6 μέτρων είναι στη διάθεσή σου, ενώ αν έχεις κλείσει το Deluxe pool pavilion, η πισίνα σου είναι 12 μέτρα. Βέβαια, θα είναι κρίμα πραγματικά να μην ζήσεις την Spa εμπειρία του. Επτά διπλά δωμάτια σε περιμένουν για να απολαύσεις θεραπείες εμπνευσμένες από την Ασία και με προϊόντα ελληνικά, δύο χαμάμ για χαλάρωση, αλλά και περιποίηση μαλλιών και προσώπου. Ακόμα, διαθέτει βιβλιοθήκη με ενδιαφέροντα βιβλία σε πολλές γλώσσες, boutique και art gallery, fitness με πιλάτες γιόγκα στούντιο και 2 γήπεδα τένις. Αυτό όμως που θα σε ξετρελάνει είναι το beach club, όπου θα απολαύσεις τα καταγάλανα νερά του και θα διασκεδάσεις με τα water sports.

Info: Κρανίδι-Αργολίδα, Ελλάδα, amanzoe@amanresorts.com, Pool pavilion €825 & Deluxe pool pavilion €925

Πηγή: Home & Design

Tags Living, Hotel, Luxury, Aman Zoe, Πόρτο Χέλι, Ξενοδοχείο, Διακοπές, Holidays, Greece, Ελλάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0072 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0310 s // Total time: 0.0381 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X