H αγάπη σας προσφέρει για άλλη μία χρονιά φροντίδα!


H αγάπη σας προσφέρει για άλλη μία χρονιά φροντίδα!

Σε μια εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στο Royal Hall ανακοινώθηκε το ποσό που προσέφερε αυτή τη χρονιά η Lidl Cyprus στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για τη στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων η  Lidl Cyprus προχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μία δράση στήριξης του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, προσφέροντας στον Σύνδεσμο 5 cents από την πώληση κάθε συσκευασίας deluxe. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση ανέρχεται στις 40.000 Ευρώ, διπλάσιο σχεδόν από το ποσό που συγκεντρώθηκε την περσινή χρονιά.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, απέστειλε χαιρετισμό ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε «Η στήριξη και η ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις αποτελεί για όλους εμάς στη Lidl όχι απλά υποχρέωση αλλά αναγκαιότητα και καθήκον. Δεσμευόμαστε ότι και στο μέλλον θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες κάθε προσπάθειας ενίσχυσης της κυπριακής κοινωνίας».
Ο  Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου, κύριος Χρυσοβαλάντης Καραγιάννης παρέδωσε στoν Πρόεδρο του συμβουλίου του Αντικαρκινικού Συλλόγου Κύπρου, κο. Βάσο Σιαρλή την επιταγή των 40,000 ευρώ.  Ο κύριος Καραγιάννης τόνισε ότι: «Ως ενεργό μέλος πλέον της κυπριακής κοινωνίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θέσαμε έναν διττό στόχο: αφενός να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες στους κατοίκους ολόκληρης της Κύπρου, αφετέρου δε να αναπτύξουμε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καταδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το αμέριστο ενδιαφέρον μας για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας».
Ο Κος Σιαρλής από την πλευρά του, ευχαρίστησε την Lidl Cyprus και τον κόσμο που συμμετείχε στην προσπάθεια. «Η ευγενική χειρονομία της Lidl να βοηθήσει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και η θερμή υποστήριξη του κοινού, βοήθησαν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για δεύτερη, συνεχή χρονιά να συνεχίσει χωρίς προβλήματα τη λειτουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», οι καρκινοπαθείς να λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, έτσι ώστε, στην πολύ δύσκολη περίοδο της ασθένειάς τους να αισθάνονται ότι κάποιος νοιάζεται» ανέφερε ο κος Σιαρλής.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου ενώ η Παιδική Χορωδία του ωδείου Musica Mundana, υπό τη διεύθυνση της Γιάννας Θαλασσινού αποτέλεσε το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς με υπέροχες ερμηνείες τραγουδιών.

Στη Lidl στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται περισσότερο, και γι αυτό θα εκφράζουμε με κάθε ευκαιρία τη συμπαράσταση και τη στήριξή μας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Tags Lidl, αντικαρκινικός σύνδεσμος κύπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8736 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4404 s // Total time: 4.3140 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X