Συνεχίζονται οι fashion week κι αυτές είναι οι νέες σταρ στο street style! [Εικόνες]


Συνεχίζονται οι fashion week κι αυτές είναι οι νέες σταρ στο street style! [Εικόνες]

Celebrities νέας κοπής δημιουργούν τις τάσεις των επόμενων σεζόν.

Oι σκανδιναβές

 

Pernille Teisbaek

H Pernille Teisbaek μας αποδεικνύει ότι o σκανδιναβικός μιναλισμός είναι η πιο ισχυρή τάση μετά το parisian chic. Οι street style photographers την λατρεύουν και φυσικά εκείνη δεν αρνείται να ποζάρει καθώς πηγαίνει στα fashion shows. Το blog της lookdepernille.com, με έδρα την Κοπεγχάγη, είναι στον αέρα από το 2005 ενώ εκείνη δουλεύει μπροστά και πίσω από την κάμερα τόσο ως bloggers αλλά και ως stylist.


Elin Kling

Η Elin από τη Στοκχόλμη κατάφερε να ξεχωρίσει σε μια χώρα με πολύ υψηλό ανταγωνισμό στο χώρο του fashion blogging καθώς όπως λέει η ίδια των 40% των Σουηδών της ηλικίας της έχουν το δικό τους blog. H ίδια ήταν γνωστή ως δημοσιογράφος πριν ξεκινήσει το blogging, και για το λόγο αυτό κατάφερε να κάνει το blog της www.elin-kling.com/the-wall το πλέον διάσημο της χώρας της μέσα σε μόλις δύο μέρες.

Οι Ρωσίδες (οι λεγόμενες ‘Russian Fashion Pack’)


Anya Ziourova

Ξεκίνησε την καριέρα της στα γραφεία της Conde Nast ως βοηθός στυλίστα στο κομμάτι των αξεσουάρ αλλά σύντομα έγινε fashion director του Tatler Russia και του Allure Russia. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα φψωτογράφων όπως ο Scott Schuman και ο Tommy Ton.

Nasiba Adilova

Στα 32 της χρόνια είναι το δεξί χέρι της Miroslava Duma και διευθύντρια εμπορικής ανάπτυξης του BURO 24/7. Τα street style looks της και το instagram την έχουν ανάγει σε mega star της χώρας της. Είναι μια γνήσια globetrotter καθώς ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλες τις γωνίες της γης.

Ulyana Sergeenko

Σχεδιάστρια μόδας, fashion blogger καιsocialite έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο της "KόκκινηςΒασίλισσας". Η ίδια έχει δηλώσει πως ξεκίνησε την προσωπική της σειράρούχων γιατί είχε κουραστεί να βλέπει κομμάτια που είχε παραγγείλει surmesure σε μεγάλους οίκους (όπως  Valentino, Givenchy, Jean PaulGaultier, Chanel και Dior) να μεταφέρονται στην πασαρέλα τους. Τακομμάτια που σχεδιάζει και τα προσωπικά της looks εμπνέονται από τορωσικό στρατό και τα παραμύθια.

Τα μοντέλα

Hanne Gaby Odiele

Σε ηλικία 26 χρονών έχει ήδη καταφέρει να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους όπως Marc by Marc Jacobs, Rodarte, Ruffian, και Thakoon. Το 2006 είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν τη χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε κόκκινο φανάρι. Το αποτέλεσμα ήταν δύο σπασμένα πόδια και πολλαπλά χειρουργεία. Το 2008 κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της και μάλιστα να περπατήσει στα shows των Chanel, Givenchy και Prada. Συνεχίζει σήμερα την καριέρα της στο modelling αν και οι φωτογράφοι την κυνηγούν για μια λήψη και εκτός πασαρέλας.

Caroline de Maigret

Μετά το τέλος της καριέρας της στο modelling ανέλαβε να διδάξει σε όλο τον πλανήτη τι σημαίνει "Parisian Chic" μέσα από το παγκόσμιο best seller "How To Be Parisian".  To απαράμιλλο στιλ της Caroline de Maigret μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων..

Bonus: Η Camille

Camille Charriere

H Camille εγκατέλειψε την καριέρα της ωςδικηγόρος για να κυνηγήσει μια καριέρα στη μόδα. Μισή Παριζιάνα - μισήΛονδρέζα, εγκατέλειψε την πόλη του φωτός για να δουλέψει σταheadquarters του matchesfashion.com και του netaporter.com στο Λονδίνο.Σύντομα όμως κυνήγησε το όνειρο της και έγινε full time blogger για τοπροσωπικό της ιστολόγιο www.camilleovertherainbow.com.
- See more at: http://www.missbloom.gr/fashion/moda-street-style/25606/articles/ksekinisan-oi-fashion-week-ki-aytes-einai/article.aspx#sthash.PaR0sOhx.dpuf

Tags fashion week, street style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0200 s // Total time: 0.0203 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X