Η Marathon Trading "τρέχει" στον Μαραθώνιο της Λεμεσού ως ασημένιος χορηγός


Η Marathon Trading "τρέχει" στον Μαραθώνιο της Λεμεσού ως ασημένιος χορηγός

Σταθερός υποστηρικτής εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό γενικότερα

Στo πλαίσιo της κοινωνικής της προσφοράς και της διαχρονικής στήριξής της στον αθλητισμό και την προαγωγή της καλής υγείας, η Marathon Trading και τα προϊόντα τα οποία εισάγει, Ice Power, Pharmaton, Sigg, ενισχύουν για ακόμα μια χρονιά την προσπάθεια των διοργανωτών του Μαραθωνίου Λεμεσού, ως ασημένιοι χορηγοί.

Ο Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου 2015 και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει την αρτιότερη και πολυπληθέστερη αθλητική εκδήλωση που έγινε ποτέ στην Κύπρο. Αρχάριοι ή επαγγελματίες, αθλητές και μη, σε όποια ηλικιακή ομάδα και αν ανήκουν, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή, κερδίζοντας μια μοναδική εμπειρία.Οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 7 χιλιάδες, γεγονός πρωτόγνωρο για τα Κυπριακά δεδομένα.

Ο Μαραθώνιος της Λεμεσού είναι πιστοποιημένος από τη διεθνή ομοσπονδία AIMS και θεωρείται από πολλούς, ένας από τους πιο ξεχωριστούς Μαραθωνίους στην Ευρώπη, γεγονός το οποίο μας κάνει ως χορηγούς του, ιδιαίτερα ευτυχείς.

Η Marathon Trading
αποτελεί σταθερό υποστηρικτή εκδηλώσεων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό γενικότερα και θα συνεχίσει να δίνει δυναμικά το παρόν της σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις.

Tags marathon trading, μαραθωνιος λεμεσου 2015, μαραθώνιος, αθλητισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6473 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6103 s // Total time: 3.2576 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X