Ρολόγια και σκάφος φέρεται να απέσπασε 43χρονος από 80χρονο


Ρολόγια και σκάφος φέρεται να απέσπασε 43χρονος από 80χρονο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται σήμερα 43χρονος Ε/κ, ο οποίος φέρεται να απέσπασε από την οικία 80χρονου Βρετανού που διαμένει μόνιμα στην Επαρχία Λεμεσού, πέντε πανάκριβα ρολόγια αξίας 130 χιλιάδων ευρώ και να εξασφάλισε με απάτη το σκάφος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 80χρονος κατήγγειλε πως ο 43χρονος επισκέφθηκε την οικία του στις αρχές Φεβρουαρίου για να φωτογραφήσει τη συλλογή με ρολόγια που είχε στην κατοχή του, ώστε να προχωρήσει στην εκτίμηση της αξίας τους.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, όταν του έδειξε το κουτί με τα ρολόγια, ο 43χρονος τα φωτογράφησε και όταν οι δυο εξήλθαν της οικίας, ο ύποπτος προφασίστηκε ότι είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο εντός της οικίας και επέστρεψε μόνος του να το πάρει. Ο 43χρονος φέρεται να απέσπασε 5 από τα 15 πανάκριβα ρολόγια, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη τους, ο οποίος επανατοποθέτησε το κουτί με τα ρολόγια στο χρηματοκιβώτιο χωρίς να το ανοίξει. Η κλοπή των ρολογιών, αξίας 130 χιλιάδων ευρώ, έγινε αντιληπτή μόλις την περασμένη Πέμπτη, όταν ο 80χρονος άνοιξε εκ νέου το κουτί.

Εξάλλου, ο 80χρονος κατήγγειλε πως στις 10 Μαρτίου, ο 43χρονος ενδιαφέρθηκε να αγοράσει το σκάφος του, αξίας 15 χιλιάδων ευρώ, για το οποίο συμπλήρωσε σχετικό τιμολόγιο για το ποσό των 4 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή, χωρίς ωστόσο να δώσει οποιονδήποτε χρηματικό ποσό, αφού όπως ανέφερε στον 80χρονο είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του μετρητά και θα του τα έδινε σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ θα του έκανε σύντομα έμβασμα και το υπόλοιπο ποσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 80χρονος φαίνεται να υπέγραψε κάποια έντυπα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε, αφορούσαν τη μεταβίβαση του σκάφους στο όνομα του 43χρονου, ο οποίος συνελήφθηκε χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Tags αστυνομία, κυπρος, ρολογια, σύλληψη, σκάφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1942 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3457 s // Total time: 3.5398 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X