Βανέσα Αδαμοπούλου: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της


Βανέσα Αδαμοπούλου: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Είναι ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η όμορφη τραγουδίστρια διανύει την ομορφότερη περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας, καθώς σε τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ιωάννη Παπαζήση, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η νεαρή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “OK” και παράλληλα δήλωσε: “Ήρθε εντελώς τυχαία. Εγώ γενικά δεν σκεφτόμουν ποτέ σοβαρά να κάνω παιδί. Ήρθαν τα πράγματα έτσι, και λέω καλώς γιατί, αν ο Θεός το άφηνε στα δικά μου χέρια, νομίζω ότι δεν θα γινόμουν ποτέ μητέρα. Δεν ασχολιόμουν με τα παιδιά, δεν ήθελα να κάνω παιδί. Έλεγα ότι η ζωή μου είναι γεμάτη, δεν είναι κάτι που θέλω. Όταν ήρθε, έπαθα σοκ”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε πως η ίδια το βίωσε όταν συνειδητοποίησε πως ήταν έγκυος: “Τρομοκρατήθηκα πάρα πολύ. Στην αρχή, μόλις είδα ότι το τεστ ήταν θετικό, φρίκαρα. Ήμουν σε πολύ περίεργη κατάσταση μέχρι να το συνειδητοποιήσω. Νομίζω ότι πολλές μαμάδες το παθαίνουν. Από τον 4ο μήνα και μετά άρχισα να το απολαμβάνω. Νομίζω ότι η φύση έχει προνοήσει, και είναι σημαντικό που η εγκυμοσύνη διαρκεί εννέα μήνες, γιατί έχεις όλο τον χρόνο να προσαρμοστείς. Είμαι πολύ ισορροπημένη τώρα”.

Tags showbiz κύπρος, βανεσα αδαμοπουλου, εγκυος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8426 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4334 s // Total time: 3.2760 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X