Gate Hotel Kaminarimon: Απλά ιαπωνικό!


Gate Hotel Kaminarimon: Απλά ιαπωνικό!

Ένα νέο Design Hotel στο Τόκιο έρχεται να ξυπνήσει το πνεύμα των απανταχού designistas.

Αιώνες δημιουργικής αλλαγής και ανάπτυξης καθορίζουν τη βορειοανατολική συνοικία του Τόκιο, Asakusa. Aπό την εποχή που αποτελούσε το κέντρο για το θέατρο Καμπούκι μέχρι τον 20ο αιώνα όπου ήταν το κέντρο διασκέδασης της πόλης, η περιοχή θεωρείται μία από τις σημαντικότερες και ωραιότερες στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Τώρα, ήρθε να προστεθεί στα "places to see" το Gate Hotel Kaminarimon. Τελευταίο μέλος της αλυσίδας Design Hotels φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης σε μια από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης που σήμερα είναι μία από τις πιο φωτεινές και σύγχρονες του Τόκιο. Ο Shigeru Uchida, ένας από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες της χώρας, έχει μετατρέψει το πρώην κτίριο γραφείων σε ένα καθαρά σύγχρονο "ιερό".

Το Gate Hotel Kaminarimon άνοιξε τον Αύγουστο και είναι ένας παράδεισος για την τέχνη και τη δημιουργικότητα στην πρόσφατα ανανεωμένη γειτονιά της Asakusa. Ο 13ος όροφος που λειτουργεί σα λόμπι είναι εντυπωσιακός, με σύγχρονη επίπλωση, μεγάλο χώρο υποδοχής, μάρμαρο και μια ελαφρά καμπύλη που εξασφαλίζει πανοραμική θέα στην πόλη. Κάθε ένα από τα δωμάτια διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και βλέπουν στην ιστορική συνοικία. Η αισθητική του ξενοδοχείου συνδυάζει την κομψότητα με την αστική ζωτικότητα, που αντανακλάται μέσα από τη σαφή δέσμευση για την τέχνη και το design. Η άνεση είναι βασικό στα 137 δωμάτια και σουίτες, το καθένα από τα οποία διαθέτουν ένα ευρύχωρο κρεβάτι, υφάσματα Marimekko του σχεδιαστή Masaru Suzuki και αυθεντικά έργα τέχνης από το διάσημο Ιάπωνα καλλιτέχνη Katsuhiko Hibino. Ο Hibino δημιούργησε ειδικά πέντε πίνακες αφηρημένης τέχνης ενώ η δουλειά του επηρεάζεται από τη δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ του αρχιτεκτονιού σχεδιασμού Uchida και της πολυσύχναστης συνοικία γύρω από το ξενοδοχείο.

Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο βρίσκεται το ιστορικό Kaminarimon (Thunder) Πύλη. Κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης το ναός Sensoji. Στον 14ο όροφο με την υπέροχη βεράντα, βρίσκεται το εστιατόριο R & Bar, το οποίο προσφέρει μια ξεχωριστή γαλλική fusion κουζίνα.

Info: www.designhotels.com/the_gate_hotel_kaminarimon

Tags Design, Hotel, tokyo, Gate Hotel Kaminarimon


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8282 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2899 s // Total time: 2.1181 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X