Στηρίζουμε την Αγάπη, ψηφίζουμε την Αγάπη Τώρα


Στηρίζουμε την Αγάπη, ψηφίζουμε την Αγάπη Τώρα

Στα 10 κορυφαία βιβλία της χρονιάς το #1 bestseller εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη

Το #1 bestseller σε Ελλάδα και Κύπρο βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, προκρίθηκε ως ένα από τα 10 επικρατέστερα της κατηγορίας Ευ Ζην, όπως τα ανέδειξαν οι συμμετέχοντες με τις 121.268 ψήφους τους στην Α’ Φάση των Βραβείων Βιβλίου Public 2015.

Το βιβλίο έγινε #1 bestseller σε ένα μόλις μήνα από την έκδοσή του τον  Δεκέμβριο 2014 στα καταστήματα Public όπου διατίθεται αποκλειστικά και μετρά ήδη την 3η έκδοση. To Αγάπη Τώρα διατίθεται και ηλεκτρονικά μέσα από το www.agapitora.gr.

Οι συγγραφείς του Αγάπη Τώρα τους προηγούμενους μήνες έκαναν μια άκρως επιτυχημένη περιοδεία με διαδραστικά σεμινάρια και παρουσίασαν το βιβλίο στην Κεντρική Ελλάδα (Λάρισα, Βόλο, Πελασγία) στην Κρήτη (Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο), στην Κύπρο (Λευκωσία, Λεμεσό) και την Αθήνα όπου ήρθαν σε επαφή με εκατοντάδες αναγνώστες.

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι που το Αγάπη Τώρα στηρίζεται τόσο πολύ από το ευρύ κοινό. Τα email και τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από τους αναγνώστες μας δείχνουν πόσο απαραίτητη είναι η γνώση για τον τρόπο που επικοινωνούμε τις ανάγκες μας στη σχέση και το πώς μπορούμε να αφήσουμε πίσω το αρνητικό παρελθόν. Θα είμαστε πολύ υπερήφανοι αν το Αγάπη Τώρα βγει στην πρώτη θέση γιατί θα είναι ένα μήνυμα από τους αναγνώστες για το μοναδικό συναίσθημα που τελικά, θέλουμε όλοι να αισθανόμαστε: Αγάπη…. Τώρα!» δήλωσαν οι συγγραφείς Τζιλ Δούκα και Νικόλας Ουρανός για τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Το Αγάπη Τώρα μπορείτε να το ψηφίσετε εδώ.

Επίσης, οι συγγραφείς κάνουν δώρο την εισαγωγή και το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου σε όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το βιβλίο με την εγγραφή εδώ.

Δείτε την ιστορία μέσα από το video του βιβλίου:


Το Αγάπη Τώρα είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα,  MBA, PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr , πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο… σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους. 
Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.  Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς:

Η Τζιλ Δούκα MBA, PCC είναι oμιλήτρια διεθνούς φήμης, συγγραφέας και mentor. Είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες προσκεκλημένες ομιλήτριες σε 2 TEDx events στην Ασία και στην Ευρώπη. Η Τζιλ είναι Ελληνοκαναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Ζει στην Αθήνα με τον σύζυγό της, Νικόλα Ουρανό. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: www.jilldouka.gr

Ο Νικόλας Ουρανός είναι ειδικός σχέσεων, ομιλητής, συγγραφέας και πιστοποιημένος marriage mentor. Ως ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων ‒www.acadimiasxeseon.gr‒ μαζί με guest ειδικούς εκπαιδεύει εκατοντάδες ανθρώπους ώστε να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και κυπριακά μέσα. Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε: nikolasouranos.com

Το βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι κυκλοφορεί αποκλειστικά σε όλα τα Public Ελλάδας και Κύπρου σε έντυπη μορφή 160 σελίδων και πωλείται στην τιμή των 11 ευρώ. Επίσης, πωλείται σε ηλεκτρονική μορφή- e-book μέσα από τον σύνδεσμο www.agapitora.gr στην τιμή των 4,99 ευρώ.

Tags αγαπη τωρα,jill doukas,νικολας ουρανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2907 s (277 Queries.) // Parse time: 0.6320 s // Total time: 3.9228 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X