6 Trends για μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου!


6 Trends για μια ξεχωριστή δεξίωση γάμου!

Δώστε στη δεξίωση του γάμου μια ιδιαίτερη νότα με τις παρακάτω πρωτότυπες ιδέες που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους του γάμου σας.

  • “Φωτογραφικοί θάλαμοι”: Ένας ωραίος και πρωτότυπος τρόπος να έχετε φωτογραφίες από όλους τους καλεσμένους του γάμου σας. Στην είσοδο του χώρου της δεξίωσης ή σε ένα ξεχωριστό αλλά εύκολα προσβάσιμο χώρο, δημιουργήστε ένα “φωτογραφικό studio”. Τοποθετήστε αστεία αντικείμενα, ένα μικρό μαυροπίνακα, και υλικά για να αυτοσχεδιάσουν οι καλεσμένοι στις φωτογραφίες τους και να σας αφήσουνε ένα ωραίο αναμνηστικό. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε ακριβά υλικά. Κρεμάστε ένα ύφασμα σε έντονο χρώμα σαν background, ή τυπώστε σε μουσαμά τα αρχικά σας ή ένα έξυπνο εικαστικό με την ημερομηνία του γάμου σας.

 

  • Συνήθως στο τραπέζι του γάμου οι καλεσμένοι μιλάνε μόνο με τους διπλανούς τους γιατί δεν έχουνε οπτική επαφή με τους απέναντι τους εξαιτίας της κεντρικής διακόσμησης. Αποφύγετε το, χρησιμοποιώντας κάποια χαμηλή σύνθεση από λουλούδια, κάποια εντυπωσιακή γλάστρα με λουλούδια ή αρωματικά φυτά, ακόμη και κάποιο μπολ με συνδυασμό φρούτων και λουλουδιών. Αν ο χώρος της δεξίωσης είναι μεγάλος και φοβάστε ότι η διακόσμηση μπορεί να μην είναι αρκετά εντυπωσιακή προσθέστε κεριά για ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα και να κάνετε το χώρο πιο “ζεστό” κρεμώντας κάποια πανιά που θα δώσουν και ένα αέρινο ύφος.
  • Επειδή ο κάθε ένας έχει διαφορετικά γούστα μπορεί να είναι δύσκολο να έχετε όλους τους καλεσμένους σας απόλυτα ικανοποιημένους, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Αντί για γαμήλια τούρτα  προσφέρετε πολλές μικρές τούρτες με διαφορετικές γεύσεις. Ανάλογα την εποχή που θα κάνετε το γάμο σας μπορείτε να έχετε και ανάλογες γεύσεις. Έτσι το καλοκαίρι μπορείτε να προσφέρετε παγωτά, τούρτα με φρέσκες φράουλες, ή πιο ελαφριά γλυκά. Μπορείτε αν θέλετε να κόψετε γαμήλια τούρτα να παραγγείλετε μία μικρή και να γεμίσετε το τραπέζι με διάφορα μικρά γλυκάκια, μπισκότα, σοκολατάκια και καραμέλες.

 

  • Μια πολύ ωραία συνήθεια για να ξεκινήσει η γαμήλια δεξίωση είναι ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Εκτός από πρόβες για αυτό το χορό μπορείτε να κάνετε τη δεξίωση σας ακόμη πιο πρωτότυπη και να οργανώσετε κάποια χορογραφία με τους φίλους σας ή με τους κουμπάρους σας για να ξεκινήσει το πάρτι με ένα πρωτότυπο τρόπο.
  • Όπως οργανώνετε το γάμο σας να ταιριάζει με το στυλ σας, έτσι πρέπει και οι φωτογραφίες σας να ταιριάζουν με το στυλ και τη προσωπικότητα σας. Μην ακολουθήσετε τις κλασσικές στημένες πόζες αλλά πρωτοτυπήστε και σκαφτείτε κάποιο θέμα πάνω στο οποίο θα βασιστούν οι φωτογραφίες σας. Αν δε θέλετε η φωτογράφηση σας να είναι τόσο extreme μπορείτε να ζητήσετε από το φωτογράφο να φέρει κάποια διακοσμητικά στοιχεία όπως ένα παλιό ποδήλατο ή κάποια εντυπωσιακή μπερζέρα, που θα δώσει μια πρωτότυπη νότα στις φωτογραφίες σας.

 

  • Αγοράστε για τη μέρα του γάμου σας ένα εντυπωσιακό φόρεμα για τη γαμήλια δεξίωση. Όσο εντυπωσιακό και αν είναι το νυφικό σας, ίσως κάποια στιγμή να θελήσετε να αλλάξετε ρούχα για να νιώσετε ποιο άνετα να χορέψετε και να πιείτε άνετα. Και η καλύτερη μέρα (και ίσως και η μοναδική) για να κάνετε μια δεύτερη εντυπωσιακή εμφάνιση είναι η μέρα του γάμου σας!
     

Tags Γαμος,γαμηλια δεξιωση,ιδέες γάμου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1277 s (278 Queries.) // Parse time: 0.6779 s // Total time: 2.8056 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X