Σάλος με προσκλητήριο γάμου βουλευτή Λεμεσού


Σάλος με προσκλητήριο γάμου βουλευτή Λεμεσού

Σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως

Ο λόγος για το προσκλητήριο του γάμου, του νεαρού βουλευτή από τη Λεμεσό, Ευθύμιου Δίπλαρου, ο οποίος πρόκειται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με την σύντροφό του, Αργυρώ Ροτσίδου.

Το μεσημέρι του Σββάτου, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία επιστολή του βουλευτή προς τα μέλη της παράταξής του, με την οποία τους καλούσε στο ευτυχές γεγονός της ζωής του.  Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός, κάνοντας λόγο για “υπερβολές και μεγαλομανία”, ενώ υπήρχαν κάποια σχόλια που κατηγορούσαν τον βουλευτή ότι ξόδεψε δημόσιο χρήμα.

Ο κ. Δίπλαρος αρνείται κάτι τέτοιο και μάλιστα υποστηρίζει πως έχει όλες τις νόμιμες αποδείξεις για τα έξοδά του. Κατόπιν, απάντησε στα κακόβουλα σχόλια μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook γράφοντας: “Ούτε και να παντρευτείς δεν σε αφήνουν!Αγαπημένοι μου φίλοι,
Κάποιοι, για λόγους δικούς τους, προσπάθησαν να με "μαχαιρώσουν" πισώπλατα δημοσιεύοντας στο διαδίκτυο την πρόσκληση γάμου που έστειλα (σε επίσημο επιστολόχαρτο μου) ως βουλευτής στα μέλη του κόμματος μας, προσθέτοντας και το αμίμητο ότι η βουλή πλήρωσε τα έξοδα της αποστολής της επιστολής – πρόσκλησής μου.
Δε θέλω να καταστρέψω τις όμορφες στιγμές που ζω με την οικογένειά μου γι’ αυτό σας θυμίζω και σας προσκαλώ και πάλι - την Πέμπτη 04.06.2015 και ώρα 5:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Γερμασόγειας - να παρευρεθείτε στο γάμο μου.
Εκτός από σας, προσκαλώ ακόμα και «τους φίλους» που σκέφτηκαν αυτό το ψέμα και κακόγουστο αστείο”.

Tags Ευθυμιος διπλαροσ, προσκλητηριο, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8260 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5563 s // Total time: 2.3824 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X