Σεμινάριο: Μαθήματα μακιγιάζ για όλες από τον Βαλεντίνο Νικολάου


Σεμινάριο: Μαθήματα μακιγιάζ για όλες από τον Βαλεντίνο Νικολάου

Χρήσιμες συμβουλές μακιγιάζ για την κάθε γυναίκα!

Ο makeup artist Βαλεντίνο Νικολάου τον οποίο εμπιστεύονται διάσημες αλλά και αρκετές νύφες στην Κύπρο και το εξωτερικό, διοργανώνει για πρώτη φορά στη Κύπρο σεμινάριο για όλες τις γυναίκες που έχουν ανάγκη να μάθουν βασικά tips μακιγιάζ, την Κυριακή 28 Ιουνίου, στη σχολή τεχνών Arthouse στη Λεμεσό. Το κόστος θα είναι στα 30 ευρώ το άτομο.

Το σεμινάριο υποστηρίζετε από τα brand καλλυντικών: Rimmel, Borjois, Inglot και Crystal Rose.

Βαλεντίνο Νικολάου
Ο Βαλεντίνο Νικολάου είναι ένας νέος makeup artist ο οποίος φοίτησε στην σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσο στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια των σπουδών του συνεργάστηκε με αρκετούς σταρ στο χώρο του θεάματος και έβαψε αρκετά γνωστά ονόματα όπως την Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Ελένη Βαίτσου, Ναταλία Δραγούμη, μοντέλα με διεθνή καριέρα του οίκου Cavalli και του Playboy όπως και πολλές γνωστές προσωπικότητες στην Κύπρο από το χώρο του θεάματος καθώς και της Πολιτικής.

Στην συνέχεια εργάστηκε από το 2005 στην εταιρία Chanel στην Αθήνα και από το 2013 βρίσκεται στην Κύπρο ως βασικός συνεργάτης του ίδιου οίκου. Συνεργάζεται με εγχώρια περιοδικά αλλά και με παραγωγές του εξωτερικού. Αρκετοί είναι οι φωτογράφοι που τον εμπιστεύονται για τα πιο δυνατά editorial μόδας τους.

Ο Βαλεντίνο ένας ήρεμος και θετικός άνθρωπος που έγινε αγαπητός όχι μόνο στην Λεμεσό από όπου και κατάγεται αλλά σε όλη την Κύπρο, αφού τον εμπιστεύονται πλήρως γυναίκες από όλες τις πόλεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να αποτείνεστε στο τηλέφωνο: +357 96578117 και στην επίσημη σελίδα στο
Facebook: Valentino Makeup artist.

 


 

Tags Valentino Make up artist, Βαλεντίνος Νικόλαου, Μακιγιαζ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, Ομορφια, beauty, make-up, make-up tips


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6850 s (228 Queries.) // Parse time: 1.8039 s // Total time: 4.4889 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X