10 τρόποι για να πει το ‘’Σ΄αγαπώ’’ με τις πράξεις του


10 τρόποι για να πει το ‘’Σ΄αγαπώ’’ με τις πράξεις του

Αν ακόμα αναρωτιέσε αν σε αγαπάει τότε γίνε πιο προσεκτική και παρακολούθα τις πράξεις του. 

1. Σε έχει γνωρίσει στους φίλους του και σε παίρνει μαζί στις περισσότερες βραδινές τους εξόδους!

2. Δεν αποφεύγει τη σωματική επαφή (δε μιλάω για το σεξ! Εννοώ αγκαλίτσες και τέτοια) και του αρέσει να σε κρατάει αγκαλιά ακόμα και όταν κάθεται άνετος στον καναπέ και βλέπει ποδόσφαιρο!BAN-

3. Ακούει όλα σου τα προβλήματα και προσπαθεί να σου προτείνει λύσεις! Βέβαια όλα έχουν ένα μέτρο! Αν από τις 24 ώρες της ημέρας εσύ κάνεις διάλειμμα από την κουβέντα μόνο όταν κοιμάσαι, λογικό είναι να ‘’χάνει’’ κάποια από όσα λες!

4. Χαμογελάει μετά το φιλί σας (εδώ αρχίζουν τα πολύ ‘’ωραία’’). Αυτό που ξέραμε από παιδιά είναι πως όταν ο άντρας κλείνει τα μάτια στο φιλί, τότε το ‘’νιώθει’’! Αν όμως χαμογελάει κιόλας μετά, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα πετάει και αυτός στα σύννεφα από έρωτα όπως εσύ!

5. Προσπαθεί να έχει επικοινωνία μαζί σου με την παραμικρή αφορμή! Ακόμα και με το να σου στέλνει απλά, ασήμαντα emoticons (τα σεξουαλικά υπονοούμενα με τα emoticons δεν μετράνε!)

6. Ζητάει τη γνώμη σου σε σοβαρά θέματα. Εάν συζητεί μαζί σου όλα όσα τον προβληματίζουν και θεωρεί τη γνώμη σου σημαντική, εννοείται ότι είσαι σε καλό δρόμο!5

7. Σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Του αρκεί που τον θαυμάζεις εσύ και δεν τον ενδιαφέρει να τον κοιτάζει καμία άλλη, ούτε το επιδιώκει! Εκτός αν όντως δε βλέπεται καθόλου οπότε δεν το προσπαθεί γιατί ξέρει ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα! Μη σε απασχολεί καθόλου όμως, γιατί και έτσι να είναι, εσύ είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου φύγει (ποια θα τον πάρει άλλωστε!)

8. Δεν τον νοιάζει τι θα κάνετε, αρκεί να είσαστε μαζί! Αν βρεις κάποιον που να το θέλει αυτό, σε πρώτη φάση τον κρατάς κλεισμένο σε γυάλα μη στον πάρει άλλη γιατί είναι είδος προς εξαφάνιση. Σε δεύτερη φάση τσέκαρε και τα υπόλοιπα 9 στοιχεία που γράφω για να βεβαιωθείς ότι είναι ερωτευμένος και όχι απλά σχιζοφρενής!

9. Σου αγοράζει δωράκια όταν πηγαίνει για να ψωνίσει κάτι για τον εαυτό του… συστηματικά και όχι σποραδικά ώστε να υποπτευθείς ότι σε απατάει! Αυτό ειδικά τροφοδότησε το όσο μπορείς με ανάλογες κινήσεις στην προοπτική κάποια μέρα να πάει για τσιγάρα και να επιστρέψει με μονόπετρο!

10. Σιδερώνει τα πουκάμισά του. Πολύ σημαντικό, ιδίως εάν δουλεύετε και οι δυο, γιατί σημαίνει ότι καταλαβαίνει την κούραση σου χωρίς να χρειάζεται να του το υπενθυμίζεις κάθε τρεις και λίγο! Αν έχει φτάσει μάλιστα στο σημείο να κατεβάζει μόνος του και τα σκουπίδια, γράψε μας για την εμπειρία αυτή γιατί εμείς δεν την έχουμε ζήσει ακόμα (αν και πολύ θα θέλαμε!)

Tags αγαπη, ερωτας, ΠΡΑΞΕΙΣ, συντροφοσ, επικοινωνία, φιλι, χαμογελο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0736 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3027 s // Total time: 2.3764 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X