Οι νέες υπηρεσίες του Hamam Omerye


Οι νέες υπηρεσίες του Hamam Omerye

Ο νέος χώρος των αισθήσεων στην παλιά Λευκωσία σας χαρίζει μοναδικές και χαλαρωτικές στιγμές…

Τρεις απίστευτες εμπειρίες σας περιμένουν στο Hamam Omerye… Επιλέξτε μια χαλαρωτική εμπειρία με φίλες ή με τον σύντροφό σας, γιόγκα μέσα στο ζεστό λουτρό του Χαμάμ ή απολέπιση σώματος με την υπέροχη μυρωδιά από κανέλα…

SARAP 75 ' FOR 2 €45 / FOR 4 €80: HAMAM BATH USE & GARDEN OR CABIN RELAXATION WITH A BOTTLE OF WINE & BITES
Χαλάρωση και κρασί μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλεία στην καλύτερη εκδοχή της! Απαλλαγείτε από το άγχος της καθημερινότητας, χαλαρώστε με φίλους ή τον σύντροφο σας στο λουτρό Χαμάμ και απολαύστε κρασί και τσιμπήματα στον όμορφο κήπο ή σε μια από τις μοναδικές καμπίνες του χώρου. Βιώστε και εσείς την απόλυτη χαλάρωση μετά την δουλειά και θα μας θυμηθείτε!

OKRAM YOGA FOR 1 €25/FOR 2 €40: 25' HOT YOGA INSIDE THE HAMAM BATH
Απολαύστε τώρα τα πολλά οφέλη της γιόγκα μέσα στο ζεστό λουτρό του Χαμάμ ! Ο συνδυασμός της υψηλής θερμοκρασίας με τον ατμό και την υγρασία που παράγονται φυσικά, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες έτσι ώστε το σώμα σας να ενισχύσει τη διαδικασία αποτοξίνωσης, να τόνωσει τους μυς για να απελευθερώσουν τις αποθηκευμένες τοξίνες και συνάμα να γίνετε πιο εύκαμπτοι και λιγότερο επιρρεπείς σε τραυματισμούς . Οι συνθήκες αυτές οδηγούν επίσης σε αυξημένο μεταβολισμό και ροή του αίματος, σε περισσότερη εφίδρωση μέσω των ανοιχτών πόρων και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για μια καλύτερη, πιο αποτελεσματική προπόνηση!

TARCIN 25’ FOR 1 €35: CELLULITE BODY SCRUB WITH CINAMMON IN THE HAMAM BATH
Αυτή η απολέπιση σώματος με την υπέροχη μυρωδιά από κανέλα θα σας ενθουσιάσει! Χαλαρώστε στο λουτρό Χαμάμ και αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών για το απόλυτο "πρέπει" του καλοκαιριού! Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα και συγχρόνως ξεφορτωθείτε τα νεκρά κύτταρα και ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις με δέρμα πιο φρέσκο και απαλό! Η κανέλα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τονώνει και ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος και ενεργοποιεί τα κύτταρα για καλύτερη μεταφορά θρεπτικών ουσιών και περισσότερη καύση θερμίδων.

Tags Χαμάμ Ομεριέ, Hamam Omerye, Σώμα, γιόγκα, κυτταρίτιδα, Ομορφια, χαλαρωση, body, yoga, cellular, beauty, relax


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3550 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3138 s // Total time: 2.6688 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X