Για ένα υπέροχο σώμα χρησιμοποιείστε προϊόντα της σειρά Body από τη Nuxe


Για ένα υπέροχο σώμα χρησιμοποιείστε προϊόντα της σειρά Body από τη Nuxe

Βιώστε την εμπειρία μιας ολοκληρωμένης και αισθησιακής χαλάρωσης…

Τα προϊόντα Nuxe Body εισχωρούν ως δια μαγείας στο σώμα σας, απορροφούνται γρήγορα, χωρίς να αφήνουν ίχνη ή υπολείμματα λαδιού. Ας κάνουμε βουτιά σε μια "μπανιέρα με πέταλα λουλουδιών" και να μοιραστούμε την απόλυτη στιγμή περιποίησης…

Nuxe Body Fondant Shower Gel
Το όνειρο για μεταξένιο δέρμα γίνεται πραγματικότητα με το Nuxe Body Fondant Shower Gel που περιποιείται το δέρμα σας, προσφέροντας βαθιά καθαριότητα χωρίς να ξηραίνει, αφήνοντας το απαλό σαν μετάξι.

Το Nuxe Body Fondant Shower Gel καθαρίζει απαλά χάρη στη φυτική βάση του (Coconut) και τη σύνθεση του χωρίς σαπούνι. Η σύνθεσή του δημιουργεί ένα κρεμώδη αφρό και αφήνει ένα αρωματισμένο πέπλο στο δέρμα όλη την ημέρα.

TIPS: Δημιουργείστε μείγμα από το Nuxe Body Fondant Body Scrub μαζί με το Nuxe Body Fondant Shower Gel για ελαφριά απολέπιση σε καθημερινή βάση.

Νuxe Body Fondant Body Scrub
Άριστη απολέπιση για όλο το σώμα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει απαλότητα και υγεία στην επιδερμίδα. Για ένα λείο και απαλό δέρμα χρησιμοποιείστε σε ολόκληρο το σώμα σας το ΝUXE BODY Fondant Body Scrub .

Το Nuxe Body Fondant Body Scrub είναι το ‘must-have’ προϊόν της προετοιμασίας μαυρίσματος που προετοιμάζει το δέρμα για την έκθεση στον ήλιο (με μια κατάλληλη κρέμα προστασίας από τον ήλιο) διευκολύνοντας την απόκτηση πιο φωτεινού μαυρίσματος.

Μια γενναιόδωρη κρεμώδης υφή, η οποία έχει τόσο θηλυκή, απαλή και αισθησιακή μυρωδιά,  αφήνοντας ένα βελούδινο, υπέροχα αρωματισμένο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης:  Χρησιμοποιείστε το scrub σε υγρό δέρμα μια ή δύο φορές τη βδομάδα και μετά ξεβγάλετε.

TIPS: Για καλύτερα αποτελέσματα, εφαρμόστε άμεσα στο χέρι σας, χωρίς σφουγγάρι ή κάποιο ρούχο για ξέβγαλμα. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ξηρές και τραχιές περιοχές του δέρματος.

Απλώστε το λάδι Huile Prodigieuse σε ολόκληρο το σώμα και αφήστε το για 5 με 10 λεπτά πριν αρχίσετε την απολέπιση έτσι ώστε να έχετε πιο απαλό και βελούδινο δέρμα.
 

Nuxe Body 24HR Moisturizing Lotion
Προτιμείστε ένα λείο αποτέλεσμα για το δέρμα σας με Nuxe Body 24HR Moisturizing Lotion. H ξηρότητα του δέρματος θα είναι μια μακρινή ανάμνηση με την 24ωρη ενυδάτωση ενός κοκτέιλ από εκχυλίσματα σιταριού και ξύλου, γλυκού αμυγδάλου και λάδι ηλιοτροπίου.

Το Νuxe Body 24HR Moisturizing Body Lotion θα ενυδατώσει, μαλακώσει και απαλύνει το δέρμα σας, συμβάλλοντας έτσι στην καταπολέμηση της ξηρότητας.

Η εξαιρετικά ρευστή του σύσταση και η τόσο θηλυκή, απαλή και αισθησιακή μυρωδιά θα αφήσει ένα βελούδινο, πανέμορφο άρωμα στο δέρμα.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε τo Nuxe Body 24HR Moisturizing Body Lotion, πρωί και βράδυ σε ολόκληρο το σώμα.

TIPS: Πριν την εφαρμογή του NuxeE Body 24HR Moisturizing Body Lotion, τρίψετε τα χέρια σας για να δημιουργήσετε θερμότητα, ούτως ώστε να διευκολύνετε την απορρόφηση της κρέμας στο δέρμα.

Tags body, beauty, nuxe, Nuxe Body, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0328 s // Total time: 0.0388 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X