Aντίο στην κυταρρίτιδα με σπιτικές συνταγές


Aντίο στην κυταρρίτιδα με σπιτικές συνταγές

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το σώμα μας βγαίνει στις παραλίες μετά από έναν μακρύ και κουραστικό χειμώνα. Είμαστε όμως έτοιμες για μια εμφάνιση με μαγιό;

Θαυματουργό κατακάθι
Αν πίνετε ελληνικό ή γαλλικό καφέ, μην πετάξετε τα κατακάθια. Συγκεντρώστε τα και χρησιμοποιήστε μισό φλιτζάνι από κατακάθια, τα οποία και θα αναμείξετε με ¼ του φλιτζανιού αμυγδαλέλαιο. Το μείγμα που θα προκύψει αποτελεί ένα πρώτης τάξεως απολεπιστικό και μάλιστα με σχεδόν μηδενικό κόστος. Απλώστε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές και τρίψτε ελαφρώς με κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, αφήστε το μείγμα να δράσει για δέκα λεπτά και κατόπιν, ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

Αιθέρια έλαια
Μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, βασίζεται στα θαυματουργά αιθέρια έλαια. Επιλέξτε μια άοσμη ενυδατική κρέμα του εμπορίου, προσθέστε σε αυτήν λίγο ανθόνερο και 3-5 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, π.χ. δενδρολίβανο, γκρέιπφρουτ κ.α. Στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα στην προβληματική περιοχή κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Ζάχαρη και φρούτα κατά της κυτταρίτιδας
Μια ακόμη εύκολη και οικονομική συνταγή στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας είναι η ακόλουθη: αναμίξτε μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο, μισό φλιτζάνι πολτοποιημένες φράουλες και τρεις κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Απλώστε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Οι παραπάνω συνταγές σίγουρα θα αποδώσουν εν καιρώ αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να τις συνδυάσετε με σωστή διατροφή και άσκηση.

Tags ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ, λίπος, Σώμα, ευεξια, άσκηση, ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0293 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3254 s // Total time: 2.3546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X