15 tips δίαιτας για να χάσεις πιο γρήγορα βάρος


15 tips δίαιτας για να χάσεις πιο γρήγορα βάρος

Εύκολα και γρήγορα να χάσεις βάρος με καθοδηγητή τα πιο κάτω 15 μυστικά 

1. Μην τρως συχνά μακαρόνια. Το συνιστώμενο μέγεθος μιας κανονικής μερίδας είναι ένα φλιτζάνι και οι περισσότεροι τρώμε 4 φορές περισσότερο από αυτό. Και μην ξεχνάμε τα μακαρόνια δεν έχουν βιταμίνες ούτε ανόργανα άλατα, παρά μόνο «άδειους» υδατάνθρακες.

2. Μείωσε το ψωμί και τα άλλα προϊόντα αρτοποιίας που έχουν επεξεργασμένο αλεύρι. Μαζί με τις σοκολάτες και τα αναψυκτικά που είναι γεμάτα ζάχαρη και το ψωμί έχει ισχυρότατη επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Προτίμησε το παραδοσιακό ψωμί σίκαλης που φέρνει το αίσθημα κορεσμού για περισσότερη ώρα, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και δημιουργεί πιο αργούς ρυθμούς στην πέψη.

3. Βάλε στην άκρη τον αποχυμωτή. Ένα φρούτο είναι πολύ πιο υγιεινό από έναν φυσικό χυμό φρούτων. Όταν ένα φρούτο γίνεται χυμός καταστρέφεται ένας μεγάλος αριθμός ευεργετικών ενώσεων και αντιοξειδωτικών, ενώ καταργεί επίσης σχεδόν όλες τις φυτικές ίνες.

4. Μείωσε τα dressing, αν και το καλύτερο θα ήταν να τα κόψεις εντελώς!

5. Ξηροί καρποί. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που ενδιάμεσα από τα γεύματα τρώνε λίγους ξηρούς καρπούς, αυτόματα τρώνε λιγότερο στο γεύμα που ακολουθεί. Είναι γεμάτα θρεπτικά συστατικά αλλά επίσης είναι γεμάτα θερμίδες και λίπος, γι’ αυτό μην το παρακάνετε. Μια χούφτα αμύγδαλα, καρύδια, φυστίκια είναι ένα καλό σνακ. ¼ του φλιτζανιού είναι μια λογική ποσότητα για να καταναλώνεις.

6. Πολτοποιημένα λαχανικά. Προσθέστε περισσότερα λαχανικά στη διατροφή σας γιατί τα οφέλη είναι πάρα πολλά.

7. Αρχίστε να τρώτε γιαούρτι. Επιλέξτε γιαούρτι με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος. Είναι μια τροφή εξαιρετική για το πεπτικό σας σύστημα.

8. Γκρέιπφρουτ. Όχι μόνο μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του βάρους σας αλλά μπορεί να βοηθήσει και στη μείωση του διαβήτη.

9. Τρώτε περισσότερα φασόλια. Οι ειδικοί συστήνουν να καταναλώνετε μέχρι και 3 φλιτζάνια οσπρίων την εβδομάδα, γιατί είναι μεγάλη πηγή πρωτεΐνης.

10.Τρώτε περισσότερο σούπες. Προσπαθήστε πριν ξεκινήσετε το γεύμα σας να τρώτε μια σούπα. Έτσι θα καταναλώσετε λιγότερο φαγητό.

11. Μαύρη σοκολάτα. Ωφελεί το καρδιαγγειακό σύστημα και είναι αντιφλεγμονώδης.

12. Πες όχι στη μαγιονέζα. Και αν δεν μπορείς να την κόψεις εντελώς, προτίμησε τουλάχιστον μια με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

13. Ψάρι αντί για κρέας. Είναι γνωστό πόσο ωφέλιμα είναι τα ψάρια στην διατροφή σου. Έχουν εξαιρετικά χαμηλές θερμίδες, είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, πλούσια σε λιπαρά οξέα, προλαμβάνουν τις καρδιακές παθήσεις, μειώνουν τον κίνδυνο της νόσου Αλτσχάιμερ και καταπολεμάνε την κατάθλιψη.

14. Πίνε περισσότερο νερό. Ξεκινήστε κάθε γεύμα πίνοντας ένα ποτήρι νερό. Θα αισθανθείτε χορτάτοι αμέσως και αυτό θα σας αποτρέψει από την υπερκατανάλωση τροφής.

15.Ψωνίστε με σύνεση. Βεβαιωθείτε ότι όταν ψωνίζετε τρόφιμα για το σπίτι έχετε πάρει φρέσκα λαχανικά, φρούτα και δημητριακά ολικής αλέσεως. Γιατί μην ξεχνάτε η σωστή διατροφή ξεκινάει από νέες, διαφορετικές υγιεινές συνήθειες στα ψώνια σας.

Tags βαρος, Διατροφή, Σώμα, τροφες, ΛΙΠΑΡΑ, ζυγαριά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0063 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4040 s // Total time: 2.4104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X