3 τρόποι για να κάνετε τον γάμο σας αξέχαστο στους καλεσμένους σας


3 τρόποι για να κάνετε τον γάμο σας αξέχαστο στους καλεσμένους σας

Δείτε πως μπορείτε να δώσετε ζωή στη γαμήλια τελετή σας, για χάρη των καλεσμένων σας.

  1. Καλωσόρισμα και εκτίμηση: Οι καλεσμένοι σας μπορεί να έχουν διασχίσει μεγάλες αποστάσεις, λαμβάνοντας υπόψη και τα έξοδα και τον χρόνο τους. Αναμφισβήτητα χαίρονται που το κάνουν. Στην αρχή της τελετής σας, εκτιμήστε τους και δώστε τους αξία, όχι απλά επειδή είναι μαζί σας αυτή την ξεχωριστή μέρα αλλά και λόγω της συνεισφοράς τους στη ζωή σας μέχρι τώρα. Λίγη ευγνωμοσύνη αξίζει πολλά. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά, ακόμη κι εκείνους που συναντιούνται στο γάμο σας για πρώτη φορά. 

     
  2. Πείτε την ιστορία σας: Μια ιστορία αγάπης μας κρατάει απασχολημένους. Πείτε στους καλεσμένους σας τι σας ένωσε, τι ξεχωρίζετε ο ένας στον άλλο, τι σας συνδέει ως συντρόφους, ένα ανέκδοτο που δίνει μια ιδέα της αγάπης σας, πως εσείς γνωρίζατε ότι αυτός/αυτή ήταν ο ένας/η μία και ποια ήταν η στιγμή που το καταλάβατε. Τι ασυνήθιστο υπάρχει στην ιστορία σας;Μπορείτε να είστε αστείοι. Μπορείτε να είστε θαρραλέοι. Μπορεί να χρειαστεί λίγο θάρρος να μοιραστείτε τους Όρκους Αγάπης μπροστά στους αγαπημένους σας αλλά οι καλεσμένοι σας θα χαρούν.

     
  3. Ζητήστε τους να συμμετέχουν: Οι περισσότερες τελετές περιλαμβάνουν ένα κομμάτι όπου οι οικογένειες και οι φίλοι μπορούν να μοιραστούν μια σιωπηλή ευλογία, αγάπη και ευχές για το ζευγάρι. Ωστόσο, μπορείτε να είστε δημιουργικοί. Για παράδειγμα, σε ένα γάμο, οι δύο παράνυμφοι είχαν κανονίσει από πριν 11 καλεσμένοι να σηκωθούν ο ένας μετά τον άλλο και να μοιραστούν τις ευχές τους, ενώ σε μια άλλη περίπτωση η μητέρα ενός γαμπρού δημιούργησε ένα σάλι για τον γιο και τη νύφη της. Το τοποθέτησε πάνω στους ώμους τους μαζί με μια ευχή για να έχουν άνεση, να μοιράζονται το σάλι και την ζεστασιά του στο μέλλον. 

Tags Γαμος, οργανωση, συμβουλές για αξέχαστο γάμο, καλεσμένοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7184 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3365 s // Total time: 3.0548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X