6 σωτήρια tips για να διώξεις τα ''ψωμάκια'' της περιφέρειας


6 σωτήρια tips για να διώξεις τα

\'Ενα μεγάλο πρόβλημα των γυναικών είναι αναμφισβήτητα το λίπος γύρω από την περιφέρεια. Να μερικά τιπς για να απαλλαγείτε από αυτό. 

1. Προσπάθησε να αυξήσεις τη φυσική σου δραστηριότητα σε τουλάχιστον 45' την ημέρα! Ακόμη και το περπάτημα ή ένα χαλαρό τρέξιμο θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά. Γενικότερα η αερόβια άσκηση -τρέξιμο, jogging, ποδήλατο, χορός κτλ - είναι η νούμερο ένα επιλογή ώστε να χάσεις πόντους από εκεί που επιθυμείς...

2. Περιόρισε σιγά σιγά τις "κενές" θερμίδες! Σημασία δεν έχει μόνο πόσες θερμίδες λαμβάνεις, αλλά και από που τις παίρνεις! Οι "κενές" θερμίδες έχουν την ιδιότητα να... συγκεντρώνονται στα προβληματικά σημεία, εντείνοντας το πρόβλημα. Περιόρισε λοιπόν τα αναψυκτικά, τα αλκοολούχα ποτά και αλμυρά σνακ

3. Μην αμελείς ποτέ τα φρούτα και τα λαχανικά! Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, φρόντισε να καθιερώσεις βαθμιαία την ημερήσια κατανάλωση σε λαχανικά και φρούτα που θα μπλοκάρουν το λίπος από το να αποθηκευτεί στο σώμα σου.

4. Γαλακτοκομικά ΝΑΙ, πλήρη σε λιπαρά ΟΧΙ! Καλό είναι τα γαλακτοκομικά σου -γάλα, γιαούρτι, τυρί- να είναι μέχρι 2% λιπαρών! Απόφυγε τα προϊόντα με περισσότερα, αλλά και εκείνα με λιγότερα λιπαρά.

5. Πες όχι στους "λάθος" συνδυασμούς! Προμηθεύτηκες το γιαουρτάκι σου, αγόρασες φρέσκα φρούτα και δεν βλέπεις την ώρα να ετοιμάσεις ένα ωραίο επιδόρπιο με φρούτα! Κι όμως ο συνδυασμός αυτός επιβαρύνει τα ψωμάκια! Απόφυγε τρόφιμα με συνδυασμούς, διότι προσφέρουν περισσότερα σάκχαρα και κατ' επέκταση λίπος.

6. Μην κάνεις παρασπονδίες... Αντιστάσου στην λογική "αφού σήμερα κουράστηκα, ας φάω ένα γλυκάκι! Θα το έχω κάψει"! Ένα γλυκό εμπορίου, χωρίς να έχει υπολογισθεί στο διαιτολόγιο μας, μπορεί να είναι θερμιδικά καταστροφικό.

Tags ΨΩΜΑΚΙΑ, Δίαιτα, λίπος, ποδήλατο, ΚΙΝΗΣΗ, χορός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2289 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3143 s // Total time: 2.5433 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X