5 φυσικοί τρόποι για να δείχνεις νεότερη


5 φυσικοί τρόποι για να δείχνεις νεότερη

Όμορφη και μάλιστα με φυσικό τρόπο 

1. Να πιεις τον ζωμό των οστών
Ακούγεται λίγο αηδιαστικό και τρομακτικό αλλά αυτός ο ζωμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από βρασμένο κρέας που ενισχύει το κολλαγόνο, είναι πηγή αμινοξέων και χρησιμεύει σαν ένα «υγρό botox».

Συνταγή: Παίρνουμε το κρέας ή τα οστά ζώων ελευθέρας βοσκής και βράζουμε αφού προσθέσουμε στην κατσαρόλα κρεμμύδια, σέλινο και ό,τι μπαχαρικά θέλουμε. Βράζουμε μέχρι να γίνει ένας ζωμός (θα χρειαστούν ώρες). Όταν κρυώσει πίνουμε τον ζωμό είτε τον χρησιμοποιούμε σε φαγητά και συνταγές!

2. Να «στηριχτείς» στο κεφάλι σου
Γύρισε ανάποδα, με τα πόδια ψηλά και το κεφάλι στο πάτωμα. Καθαρίζει την επιδερμίδα, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει lifting στη στιγμή. Αν δε μπορείς (ΠΡΟΣΟΧΗ: μην το προσπαθήσεις αν δεν το έχεις ξανακάνει και χωρίς την παρουσία κάποιου άλλου) μπορείς πολύ πιο εύκολα και απλά να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου και να αφήσεις το κεφάλι σου να κρέμεται από την άκρη…στο κενό! Πέντε λεπτά ημερησίως είναι ό,τι πρέπει.

3. Να φας βατόμουρα
Περιέχουν ανθοκυανίνες, οι οποίες βοηθούν στην προστασία του δέρματός από τη ζημία της ηλιακής ακτινοβολίας. Κάθε φορά που τρως μια χούφτα, είναι σαν να δίνει στο δέρμα σου μίνι-δόσεις ενός καλού αντηλιακού!

4. Να μαζέψεις ήλιο
Βγες στον ήλιο για 15 λεπτά. Η έκθεση ενισχύει τα επίπεδα της Βιταμίνης D που φροντίζει για τη νεότητα της επιδερμίδας.

5. Να διώξεις το άγχος
Έρευνες δείχνουν πως το άγχος «στραγγίζει» το κολλαγόνο και αποδομεί την επιδερμίδα γεμίζοντάς την ρυτίδες. Αν θέλεις να διώξεις μακριά αυτά τα αντιπαθητικά σημάδια γήρατος πάρε τον χρόνο σου, ηρέμησε και βρες τον τρόπο που θα σου δώσει την ευκαιρία – μέσα στην ημέρα- να ηρεμήσεις και να νιώσεις ήρεμη και όμορφη!

Tags Ομορφια, ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, βατόμουρα, προσωπο, κεφαλι, ηλιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5830 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2193 s // Total time: 2.8023 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X