YSL Les Sahariennes


YSL Les Sahariennes

Η πρώτη πούδρα Βlur για αποτέλεσμα bronzer

Ένα νέο εικονίδιο γεννιέται. Αιχμαλωτίζοντας το πνεύμα του YSL, και συγχωνεύοντας το με την πρωτοποριακή τεχνολογία Sun-Kiss, ο οίκος YSL Beauté παρουσιάζει την πρώτη πούδρα Blur με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για λαμπερή – bronzing επιδερμίδα!  Μια πολυτελή πούδρα, για καθημερνή εφαρμογή ή για ένα ηλιοκαμένο αποτέλεσμα σε κάθε σας εμφάνιση!

Τελειοποίηση της απόχρωσης και ηλιοκαμένη λάμψη: Ένα τέλειο ματς!

Ο οίκος YSL Beauté επαναπροσδιορίζει τους παραδοσιακούς κώδικες του μυρίσματος. H τελειότητα του Blur συναντά τη φωτεινότητα του ήλιου και έτσι δημιουργείται η πούδρα Les Sahariennes!  Μια νέα και μοναδική φόρμουλα για να συγκαλύψει τις ατέλειες, να ενισχύσει την έντονη ηλιακή ακτινοβολία του δέρματος και να δημιουργήσει μια λεία και φωτεινή επιδερμίδα. Ένα άρτιο και εύχρηστο προϊόν για  φυσική υγιή λάμψη που μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο.

SUN-KISS MATCH ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εμπνευσμένο από τους διάφορους φωτό-τύπους δέρματος, ο οίκος YSL Beauté αντικατοπτρίζει την αντίδραση της κάθε επιδερμίδας στο φυσικό ήλιο. Η ευρεσιτεχνία SUN-KISS MATCH συνδυάζει απόλυτα τη τεχνολογικά μαζί με το αποτέλεσμα από  φυσικό ήλιο σε κάθε δέρμα, χάρη στην τέλεια αναλογία του χρωστικών και περλών που λειτουργεί σε συνέργεια με τον τόνο του δέρματος για μια τελειοποιημένη ηλιοκαμένη, λαμπερή επιδερμίδα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ POWDER-IN-BALM ΣΎΣΤΑΣΗΣ

Με μοναδική υφή, το Les Sahariennes είναι η πρώτη πούδρα Blur με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Sun-Kiss για ομοιογενες αποτέλεσμα ηλιοκαμένης εμφανισης από YSL Beauté. Συμπυκνωμένο, αλλά εκπληκτικά ελαφρύ, το μετατρέπει από βάλσαμο σε ένα διάφανο πέπλο φωτός με ομοιόμορφη εφαρμογή.

Η φόρμουλα περιέχει ένα συνδυασμό πτητικών ελαίων. Μόλις εφαρμοστεί, εξατμίζονται, αφήνοντας στην επιφάνεια του δέρματος ένα ματ, bronze φινίρισμα που τελειοποιεί την επιδερμίδα και ελαχιστοποιεί τους πόρους. Η υφή του δέρματος είναι προκλητικά μαλακή στην αφή.

Οι θαμπές επιδερμίδες ανοίκουν πλέον στο παρελθόν; Χλωμές και άτονες επιδερμίδες  έχουν πια αντικατασταθεί από μια φυσική υγιή, ηλιοκαμένη λάμψη.

Λεπτή σύνθεση αλλά αποτελεσματική, με φωτισμό και με ενισχυμένη ιδιότητα για ματ αποτέλεσμα, η πούδρα Les Sahariennes διατίθεται σε μια συλλογή από 3 αποχρώσεις από τις πιο φωτεινές μέχρι και βαθιά ηλιοκαμένες αποχρώσεις  για να ταιριάζει με όλων των τύπων επιδερμίδες.

Η πολυτελή θήκη της bronzing πούδρα Les Sahariennes σε σκούρο γυαλιστερό καφέ, εμπλουτισμένα με τόνους από ζεστό κόκκινο, με εμφανή χρυσό το λογότυπο Cassandre είναι εκλεπτυσμένη, μοντέρνα και υπερπολυτελή.

Καινοτομία. Ο οίκος YSL Beauté έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο double-ended απλικατέρ για 2 διαφορετικά αποτελέσματα μακιγιάζ. Για τον sun-kiss περίγραμμα χρησιμοποιήστε τη βούρτσα από την πλευρά του απλικατέρ. Για δημιουργία βιάσης φινίρισμα ή για φυσικό αποτέλεσμα μακιγιάζ, εφαρμόζεται με το πλαινό σφουγγάρι με απαλές σαρωτικές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Κτίστε το όσο χρειάζεστε για αποτέλεσμα ματ λάμψης.

Tags YSL Les Sahariennes, Ομορφια, Μακιγιαζ, πούδρα, πούδρα μπρονζέ, powder bronzer, make-up, beauty, face, YSL, Les Sahariennes


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4276 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5801 s // Total time: 4.0077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X