Νέα συμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων Lenor


Νέα συμπυκνωμένα μαλακτικά ρούχων Lenor

Οι Κύπριοι καταναλωτές μπορούν πλέον να βρουν στα ράφια των υπεραγορών, το νέο συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων Lenor και μέσα από κάθε πλύση να απολαύσουν μοναδικά ταξίδια αναμνήσεων και στιγμών.

Με 6 διαφορετικά αρώματα και πρωτοποριακές τεχνολογίες, το ξεχωριστό μαλακτικό ρούχων της P&G μπορεί να διατηρήσει και να παρατείνει πολύ περισσότερο το άρωμα των ρούχων αλλά και να ξυπνήσει τη μνήμη και την κάθε αίσθηση.

Είναι άλλωστε αποδεδειγμένο ότι η οσμή είναι η μόνη αίσθηση που ενεργοποιεί το κομμάτι του μυαλού που είναι υπεύθυνο για τη μνήμη. Γι’ αυτό το Lenor, φτιαγμένο με παραδοσιακές αρωματικές τεχνικές και από τη διακεκριμένη Γαλλίδα αρωματοποιό Cathrine Ganahl, συνδυάζει με απόλυτη αρμονία περισσότερα από 60 αρωματικά συστατικά. Το αποτέλεσμα; Κάθε ένα από τα 6 διαφορετικά Lenor προσδίδει πλούσιο άρωμα με κυρίαρχα, ενδιάμεσα αλλά και διακριτικά αρωματικά στοιχεία. Επιπλέον, με την καινοτόμο τεχνολογία FRESHLOCK, το νέο μαλακτικό ρούχων, με κάθε άγγιγμα και κίνηση στα ρούχα, απελευθερώνει περισσότερο άρωμα και προσφέρει πιο πλούσια ευωδία ενώ διατηρεί τη φρεσκάδα τους για έως και 12 συνεχόμενες ώρες ενώ τα φοράτε!

Μέσα σε κάθε συσκευασία Lenor, βρίσκεται ένα εκπληκτικό συμπύκνωμα που προσφέρει 4 φορές περισσότερες πλύσεις ανά λίτρο, σε σύγκριση με άλλα δημοφιλή, μη συμπυκνωμένα μαλακτικά, καθώς και ευωδιές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο ή χαρακτήρα. Συγκεκριμένα το Lenor προσφέρεται στα εξής αρώματα:
·        Lenor Wild Flower Bloom. Άρωμα λουλουδιών και αναζωογόνηση των αισθήσεων
·        Lenor Ocean Escape. Μυρωδιές ωκεανού και αίσθηση φρεσκάδας
·        Lenor Cotton Flowers Sensitive. Απαλότητα για ευαίσθητο δέρμα . Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο .
·        Lenor Summer Breeze. Άρωμα καλοκαιριού και αίσθηση ζεστασιάς
·        Lenor Spring Awakening. Ανοιξιάτικα λουλούδια για άρωμα φρεσκάδας
·        Lenor Gold Orchid. Με μυρωδιά βανίλιας και απαλό άρωμα.

Η διανομή του πρωτοποριακού και ευωδιαστού μαλακτικού ρούχων Lenor ανήκει στην εταιρεία διανομής DIPLOMAT DISTRIBUTORS (D.D) CYPRUS LTD. H DIPLOMAT DISTRIBUTORS (D.D) CYPRUS LTD είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της P&G στην Κύπρο, προσφέροντας στο κάθε νοικοκυριό γνωστά παγκόσμια brands όπως Ariel, Pampers, Always, Pantene, Head & Shoulders, Gillette και Fairy.

Tags Lenor, μαλακτικα ρουχων, Ρούχα, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8105 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5192 s // Total time: 2.3297 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X