Προϊόντα χωρίς Γλουτένη της Dr Schär


Προϊόντα χωρίς Γλουτένη της Dr Schär

12 προϊόντα για υγιεινή διατροφή

H Laiko Cosmos Trading, κατόπιν συμφωνίας με την LIFEPHARMA (Z.A.M.) Ltd, του Ομίλου ΙΑΚΩΒΙΔΗ, διανέμει στη Κυπριακή αγορά τη σειρά κατεψυγμένων προϊόντων χωρίς Γλουτένη, της Dr Schär.H LaikoCosmos Trading, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΚΩΒΙΔΗ για ακόμη μία φορά, αφουγκράζεται τις αλλαγές της αγοράς και πρωτοπορεί στον τομέα των τροφίμων, λανσάροντας στη Κύπρο  τη σειρά κατεψυγμένων προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ της Dr Schär – της Νο1 εταιρείας στην Ευρώπη για προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Η γκάμα των κατεψυγμένων προϊόντων  Dr Schär περιλαμβάνει 12 προϊόντα – όπως πίτσα, παγωτό, μπαγκέτες, κοτομπουκιές, ψαρομπουκιές, σφολιάτα, τορτελλίνι, λαζάνια, κρουασάν, που πολύ σύντομα θα βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές και σε επιλεγμένα καταστήματα υγιεινής διατροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την κατανάλωση των προϊόντων Dr Schar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στους Εισαγωγείς την Εταιρεία  LIFEPHARMA (Z.A.M.) Ltd  - 22347440. Οι υπεραγορές και τα καταστήματα υγιεινής διατροφής μπορούν να απευθύνονται για παραγγελίες στη LAIKO COSMOS TRADING  - 22715715.
 

Tags Dr Schär, φαγητο, γλουτενη, προϊόντα, LaikoCosmos Trading


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7059 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3082 s // Total time: 3.0140 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X