Τα top παιχνίδια που οδηγούν σε παθιασμένο σεξ


Τα top παιχνίδια που οδηγούν σε παθιασμένο σεξ

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση, Sex Roles, έδειξε ότι τα ερωτικά παιχνίδια αν γίνονται με κοινή συναίνεση είναι δυνατόν να απογειώσουν την σεξουαλική ικανοποίηση ανδρών και γυναικών.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 1500 ζευγαριών απέδειξε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες όταν αποφασίζουν να παίξουν ερωτικά παιχνίδια πριν από τις ερωτικές τους επαφές κάνουν καλύτερο σεξ. Το νούμερο ένα παιχνίδι που προτιμούν να παίζουν είναι το αργό και αισθησιακό στριπτίζ.

Ένα ποσοστό των ανδρών που άγγιζε το 60% δήλωσε ότι ξεσηκώνεται ερωτικά μόνο και μόνο να βλέπει την σύντροφο του να χορεύει αισθησιακά.

Ένας στους πέντε αποκάλυψε ότι εμπνέεται ερωτικά με την υποταγή. Το παιχνίδι αφέντρας και υπηρέτριας φαίνεται ότι είναι εξίσου διεγερτικό για τους άνδρες.

Ακόμη, ένας στους πέντε άνδρες και μια στις τρεις γυναίκες προτιμά να παίζει το παιχνίδι των ρόλων. Όπως αποκαλύψαν στο ερωτηματολόγιο της έρευνας διεγείρονται από τις...μεταμφιέσεις. Οι μεν άνδρες προτιμούν τη στολή της νοσοκόμας, οι δε γυναίκες την στολή του αστυνομικού.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε επίσης ότι ακόμη και το sex tape είναι δυνατόν να προσφέρει απόλυτη ηδονή στα ζευγάρια.

Εκτός από τα παιχνίδια και τα ερωτικά βοηθήματα πλέον για πολλά ζευγάρια δεν είναι ταμπού, όπου το πιο δημοφιλές φαίνεται να είναι ο δονητής.

Tags σεξ, ερευνα, ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ, ρολοι, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2865 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4081 s // Total time: 2.6946 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X