Shiseido Spa


Shiseido Spa

Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!

Φιλοσοφία
Η αληθινή ομορφιά, ως ιαπωνικό ιδανικό, είναι η αρμονία πνεύματος και σώματος και η αντανάκλαση του εσωτερικού μας εαυτού. Η φιλοσοφία της Άπω Ανατολής όσον αφορά στην αρμονία και την ευεξία, εστιάζεται στην ενέργεια που κυκλοφορεί στο σώμα, η οποία είναι γνωστή ως Qi. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα Shiseido συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία της ενέργειας στο σώμα, δημιουργώντας χαλάρωση, αίσθηση ευεξίας, αλλά κα ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας. Όλες οι θεραπείες της Shiseido προσφέρονται σε ένα όμορφο και ήρεμο περιβάλλον, ώστε να βοηθούν στην απελευθέρωση του σώματος και του πνεύματος.

Ζεν αρμονία
Ένα από τα λίγα Shiseido spa στον κόσμο βρίσκεται στο πολυτελές Four Seasons στη Λεμεσό. Οι ιαπωνικές τεχνικές εμπνευσμένες από την πλούσια κληρονομιά της εταιρείας, όπως η μέθοδος Qi, η οποία συνδυάζει την τεχνική πίεσης σιάτσου με τις Oshibori (ζεστές πετσέτες) και δυτικές τεχνοτροπίες μασάζ, στοχεύουν σε μία πραγματικά μοναδική εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης στο ιδανικότερο περιβάλλον.

We love
Η Shiseido spa Serenity Signature Treatment αποτελεί την πεμπτουσία της χαλάρωσης. Αρχίζει με ένα χαλαρωτικό ιαπωνικό λουτρό για τα πόδια -σήμα κατατεθέν όλων των θεραπειών-, ακολουθεί το Total Zen Delight full body massage που "ξυπνά" τα ενεργειακά σημεία tsubo για την αποκατάσταση της ηρεμίας σε όλο το σώμα, το ιαπωνικό μασάζ για το κεφάλι και τους ώμους και τελειώνει με καθαρισμό προσώπου.

Διάρκεια: 2½ ώρες / Κόστος: €255

Ιnfo: Four Seasons Hotel, Λεμεσός, τηλ.: +357. 25858000.

Tags Σπα, Spa, Shiseido, treatment, ευεξια, θεραπεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.5303 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4449 s // Total time: 1.9752 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X