43 βδομάδες! 43 ιστορίες! 1 βιβλίο! 1 σκοπός! [βίντεο]


43 βδομάδες! 43 ιστορίες! 1 βιβλίο! 1 σκοπός! [βίντεο]

Πρωτότυπη, διαφορετική και διαδραστική προσέγγιση Κοινωνικής Ευθύνης

"Είναι 43 άνθρωποι, έκδηλα περίεργοι, ρομαντικοί και ανήσυχοι, γνωστοί και άγνωστοι, φίλοι και "εχθροί", οι οποίοι ζουν ανάμεσά μας, τρέχουν στο δρόμο, τους συναντώ στο πρώτο κάθισμα του λεωφορείου, στο απέναντι παγκάκι, στο διπλανό γραφείο, στο μπροστινό ταξί, όπου τολμούν να μοιραστούν μία ιστορία τους, μαζί μου. Κάποιοι κοιτούν τους δείκτες στα ρολόγια, τους περαστικούς στα πεζοδρόμια, τα φώτα της πόλης, περνώ λίγες στιγμές μαζί τους και μετά, ο καθένας συνεχίζει το ταξίδι του. Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά ή ίσως και ποτέ… Γεια σου. Ονομάζομαι Κώστας. Θα μου πεις μια ιστορία;"

Με μία πρωτότυπη, διαφορετική και διαδραστική προσέγγιση Κοινωνικής Ευθύνης, η Dr. Zenonos – The Dental Clinic, παρουσίασε και στήριξε την εκστρατεία "43 Χαμόγελα", όπου για 43 συνεχόμενες βδομάδες, ο συγγραφέας Κώστας Χάρπας, συνάντησε τον "εαυτό" του και 42 πολύ διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς: Κοιτάζουν τη ζωή στα μάτια και προχωρούν μπροστά, μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας μέσω κάποιας ιστορίας κι εξασφαλίζοντας προγεύματα για τα παιδιά, τα οποία στηρίζει το Πολυδύναμο Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, στη Λεμεσό.

Η ιστορία, η φωτογραφία και η στιγμή τους, καταγράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του συγγραφέα www.costasharpas.com στην κατηγορία "43 Χαμόγελα".

Κάθε Παρασκευή, για 43 βδομάδες, η Dr. Zenonos – The Dental Clinic, μαζί με τον κάθε συμμετέχοντα, με την εισφορά τους, εξασφάλιζαν προγεύματα, τα οποία παρασκεύασε και πρόσφερε στα παιδιά το Πολυδύναμο Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

Τα "43 Χαμόγελα" δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα www.costasharpas.com, για πρώτη φορά, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, όταν αναρτήθηκε η πρώτη ιστορία. Ολοκληρώθηκαν, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, όταν αναρτήθηκε η τελευταία.

Οι συνολικές αναγνώσεις των ιστοριών στην ιστοσελίδα, μέχρι το Σεπτέμβριο 2015, ξεπέρασαν τις 45.000 σε αριθμό (πηγή: google analytics), ενώ εξασφαλίστηκαν 5.000 προγεύματα για τα παιδιά.

Όλα τα έσοδα από την έκδοση του βιβλίου θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, για την εξασφάλιση περισσότερων προγευμάτων για τα παιδιά.

Tags Dr. Zenonos – The Dental Clinic, χαμογελο, κοινωνικη ευθυνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3938 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3141 s // Total time: 2.7079 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X