Σκάνδαλο: 19χρονη κυοφορεί το παιδί του πρίγκιπα Harry!


Σκάνδαλο: 19χρονη κυοφορεί το παιδί του πρίγκιπα Harry!

Πώς αντιδρά το Παλάτι στις φήμες

Σούσουρο στο Παλάτι και τη βρετανική κοινή γνώμη έχει προκαλέσει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο πρίγκιπας Harry θα γίνει προσεχώς… μπαμπάς, μετά από «περιπετειούλα» που είχε με 19χρονη!

Το περιοδικό “Life & Style” σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του αναφέρει πως σε ένα από τα πάρτι στα οποία ο 31χρονος πρίγκιπας συνηθίζει να ξεσαλώνει, γνώρισε μία 19χρονη ξανθιά, το όνομα της οποίας κρατείται μυστικό.

“Μετά από ένα one night stand, η κοπέλα έμεινε έγκυος”, αναφέρει, επικαλούμενο πηγή του Παλατιού, το περιοδικό, προσθέτοντας ότι ο Χάρι έχει ενημερώσει για τα καμώματά του την οικογένεια, με την Kate Middleton  να δηλώνει... σύμμαχός του και να τον συμβουλεύει.

Αν και η βασίλισσα Ελισάβετ, συνεχίζει το δημοσίευμα, αγαπά τα δισέγγονά της (σ.σ. τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Kate Middleton), ένα παιδί εκτός γάμου δεν θα έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης! “Η βασίλισσα είναι θυμωμένη! Λατρεύει τον Harry, αλλά του είπε ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε αυτή η εγκυμοσύνη και το παιδί να μείνουν κρυφά”.

“Οι ισχυρισμοί είναι 100% ανακριβείς”, απαντά πηγή από το Παλάτι στο περιοδικό “Star” και διαψεύδει το περιοδικό, ενώ προσθέτει πως η 19χρονη κατασκεύασε selfies με τον Harry προκειμένου να πλασάρει ως αληθινούς τους ισχυρισμούς της.

Tags Harry, εγκυος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2775 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6668 s // Total time: 2.9443 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X